Yerli üretim ilk 4G'li cep tanıtıldı!

CHIP Online
01-09-2014, 16:44   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tarihe not olarak düşülecek, önemli bir cebin tanıtımına canlı yayında birlikte şahit olduk!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yer ... anitildi_49293.html

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Uygun fiyat ve performansı bünyesinde birleştirmeyi hedefleyen Vodafone yeni akıllı cep telefonu Vodafone Smart 4 Power ile Türkiye'ye ilk 4G'li yerli üretim telefonu getirmeyi hedefliyor. İlk örnekleri banttan çıkan Vodafone Smart 4 Power Eylül'ün ilk haftası raflarda olacak. Ürünün lansmanı bugün (1 Eylül 2014 Pazartesi günü) saat 11:00'de Vodafone tarafından gerçekleştirildi.


CHIP Online olarak  Türkiye'nin ilk 4G'li yerli üretim akıllı telefonuun tanıtım lansmanını Canlı Yayında sizlere aktardık. Deneyimli CHIP Online editörleriyle Canlı Yayında bir ön inceleme gerçekleştirdik ve yine Canlı Yayında bu yeni ürünün tüm özelliklerini sizlerle paylaşmaya çalıştık.


3 kişiye sürpriz hediye


Canlı Yayınımızdan önce sizlere bir sürprizimiz olacağını söylemiştik. Yayınımızı sonuna kadar takip eden ziyaretçilerimizden en hızlı davranan 3 kişi, Vodafone'un yeni Smart 4 Power'ını kazandı.


Canlı yayınımızın tekrarı için buraya tıklayın!


CHIP Online notu: Henüz Türkiye'de 4G şebekesi olmasa da Vodafone Smart 4 Power 4G Yurtdışında 4G'nin performansının keyfini sürmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Avrupa'da geniş bir roaming ağına sahip olan Vodafone 4G performansını  İtalya, İspanya, Yunanistan, Romanya, Portekiz, İngiltere, Yeni Zelanda ve Hollanda'da sunuyor, hem de Türkiye'deki tarifelerle.


Tüm Konu: Yerli üretim ilk 4G'li cep tanıtıldı!

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr