merhaba
işyerinden dizüstü verdiler ama birçok yetkim kısıtlanmış saat tarihi bile görüntüleyemiyorum, exe programlarını kuramıyorum
arkadaşım regeditten birşeyi değiştirince bu yetki kısıtlamasının kaybolduğunu söyledi
var mıdır bilen?
merhaba
işyerinden dizüstü verdiler ama birçok yetkim kısıtlanmış saat tarihi bile görüntüleyemiyorum, exe programlarını kuramıyorum
arkadaşım regeditten birşeyi değiştirince bu yetki kısıtlamasının kaybolduğunu söyledi
var mıdır bilen?
domain ortamında kullanılan bir makine mi kıstlama policy üzerinden mi yapılıyor yoksa kullanıcı haklarından mı yapılıyor
sterndomain ortamında kullanılan bir makine mi kıstlama policy üzerinden mi yapılıyor yoksa kullanıcı haklarından mı yapılıdomain ortamında kullanılan demekle server mıdemek istediniz.Evet işyerinde öyle ama evde değil
sanırım kullanıcı haklarından yapılıyor ama emin değilim mesela saati değiştirmeye çalışınca
"sistem saatini değiştirmek için gerekli yetkiye sahip değilsiniz" diye bir uyarı çıkıyorprogram yuklemek isteyince administrator yetkisi gerekli diyor.
başlat>çalıştır>gpedit.msc
Tabi kısıtlanan ayarlara bağlı. Hangisinin kısıtlanıdığını bulmak için tek tek okuman gerekecek şimdiden kolay gelsin.
Not: Ayarları değiştirirken dikkatli olmanı öneririm. Yoksa herhangi bir oturum açmanı bile kısıtlayabilirsin.
Grup İlkesi Hatası
"Bu işlemi gerçekleştirme yetkiniz yok."
Erişim Engellendi.
sana sınırlı heasptan hesap acılmıs. o dızustunde bırde admın hesabı olması lazım.acılısta hangı hesabı kullanacagını secıyorsunya ıste ordan bulunan ıkıncı hesap buyuk ıhtımlaae admin hesabıdır. o hesaptan gırılıp senın hesabına adminlik verılmesı gerkıyor.yoksa bısey yapamazsın.
evet dogru soyluyorsun admin olmadıgım için hiçbirsey yapamıyorum peki yok mu bunun bir yolu