Ygs hazırlık adayları için en iyi yardımcı kaynak,
[/url][url=http://www.upload.gen.tr/d.php/www/7h4lW/derstakipygs.jpg.html]
Ygs üniversite giriş sınavına çok az bir zaman kaldı. Eksik kaldığınız konuları tamamlamak için size yardımcı olacak güzel bir kaynaktan bahsetmek istiyorum. Ders Takip Yayınlarının çıkarttığı konu anlatım videolarından oluşan DVD eğitim setleri.
İçerisinde tüm derslerin bulunduğu setler dört DVD'den oluşmaktadır.
Ygs hazırlık seti içeriğinde tüm dersler mevcut olup, matematik, fizik, kimya, biyoloji, geometri, tarih, coğrafya, dil ve anlatım konularının tamamı video anlatımlı olup, dershane öğretmenlerince özenle hazırlanmış. Bilgisayar ortamında çalışmakta olup, internet bağlantısı, kurulum, şifre istemiyor.
Dershanelere gidemeyen, özel ders alamayan öğrenciler için süper bir kaynak olduğu düşüncesindeyiz. Bazen bir konuyu bir iki kere dinlemekle dahi anlayamadığımız oluyor değil mi?
Fakat bu ygs eğitim seti ile tekrar etme sınırı olmaksızın 7/24 dilediğiniz zaman ders çalışma imkanınız olacak.
Eksik kaldığınız konuları farklı öğretmenlerden evinizde bilgisayar ortamında dinlemek oldukça faydalı olacaktır. Özellikle sayısal derslerde onlarca çeşit soru, öğretmen tarafından çözümlenmiş ve ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Bütün bunların yanında belki de en önemlisi bu seti çok uygun bir fiyata 39,90 TL den alabilecek olmanızdır. Ygs konu anlatım video setini www.derstakip.net web sitesi üzerinden çok cazip şartlarla temin edilebilir. Kaçırılmayacak bir ürün herkese sınavda başarılar diliyorum.