Biliyorum saçma ama bildiğiniz komik ve anlamlı yılbaşı mesajınız varsa paylaşabilir misiniz? Çok aradım ama pek bulamadım... Şimdiden teşekkürler...
Yılbaşı Mesajı
bugünden senin yeni yılını gelecek yılını doğum gününü evlilik yıldönümünü cumhuriyet bayramını kurban ve ramazan bayramını izmirin kurtuluş yıldönümünü sevgililer gününü kutlarım sonradan vay ben duymadım vay ben görmedim demeyesin.
trinitybugünden senin yeni yılını gelecek yılını doğum gününü evlilik yıldönümünü cumhuriyet bayramını kurban ve ramazan bayramını izmirin kurtuluş yıldönümünü sevgililer gününü kutlarım sonradan vay ben duymadım vay ben görmedim demeyesin.Teşekkürler ama bu çok eskidi bee.
hadi be biraz bekle senin için bişeyler karalayayım
yeni yılını kutlarken eskisine ne yapacaksın şimdi sen eskide yaşarken yenisini istersen eskiye upgrade edip eski yılın en güncel sürümünü kullanırken sana bu fikri veren ben bir sonraki yıl için yasal olmayan güncelleştirme sitelerinde dolaşıyor olacağım sen ise yeni yılın serial numaralrını bulupta kendini yeni yıla adapte etmekle uğraşıyor olacaksın.
üstteki şeyi ben yazdım o nuda beğenmezsen artık
Gerçekten orijinal olmuş.:D Güzel ama benim aradığım bu değil.
benden bu kadar o zaman ne aradığını anladım google beye sor sen bence
Ne aradığını anladım derken? Zaten google'da aeadım pek bişi bulamadım.
yani şöyle sansürlü diyebileceğimiz tür bir yılbaşı mesajımı demek istiyorsun ben öyle anladım
Yok artık daha neler. Öyle bişi olsa buraya konu açmazdım herhalde.
Örneğin;
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2009 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...
tamam anladım o iyi işte onu gönder yada
yeni yıl treninde senin için bilet ayırttırdım hem de en geniş vaondan eski yılı terk ediyoruz artık
olabilir
Neyse ilgin için teşekkür ederim.