byzihh31 Aralık Mekkenin Feth Edildiği Gün....(Haberiniz Yoktur...Çok Büyük İhtimalle)tarihi yanlış olan fetihtir zira ordular 1 ocakda yola çıkmış,mekke 11 ocak 630'da fethedilmiştir.araştırırsanız görebilirsiniz.bilginize..
Programlarımız Olacak..(AGD)
Farkımız Olsun...
Yılbaşında Ne Yapıyorsunuz? (2008)
nightdarkKeşke Biraz aklını kullanıpta başkasının sözlerini kendi sözünmüş gibi yazmasaydın...byzihh31 Aralık Mekkenin Feth Edildiği Gün....(Haberiniz Yoktur...Çok Büyük İhtimalle)tarihi yanlış olan fetihtir zira ordular 1 ocakda yola çıkmış,mekke 11 ocak 630'da fethedilmiştir.araştırırsanız görebilirsiniz.bilginize..
Programlarımız Olacak..(AGD)
Farkımız Olsun...
Hicri Günler Miladi takvime göre daha kısadır... o yüzdendir ki, Dini Bayramlar her sene 10 gün kadar geriye atar...
Genel Görüşe göre Mekkenin Fethi 630 Yılında 31 Aralık Günene denk gelmiştir.
Bu kUtlama sadece ANadolu Gençlik Derneği Tarafından Yapıldığı için(en azından ben başka yapanı duymadım) Tarih 31 Aralık seçilmiştir.
Tabiki bunu Başkasından alıntı yapıp Kendi yorumu gibi yazan birinin Anlamasını beklemiyorum...
Başkasını Rezil edeyim Derken Kendini rezil etmiş garibim... O ne idüğü belirsiz beyinsizlerin yazdıklarını alıntılayacağına biraz okuda ufkun açılsın...
Hee bu arada ...
Kutlamanıza Devam ediniz ... Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusurumuza bakmayın...
google'da araştırınca bulacagım sonuçları yazacagım heralde.
gidip arabistana sorup soruşturcak degilim..
ettigin haraketlere karşılık bende sana 'yobaz' gibi çirkin ifadeler kullanabilirdim ama degmez ugraşmaya,konuyu dagıtmaya..
o halde kendi görüşünmüş gibi metni kopyalayıp buraya yazma...
yada ilk gördüğün sonuca hemen atlayp sen yanlışsın deme...
sana arabistan'a git araştır diyen yok...
sağlam sitelere girsen doğruları öğrenebilirdin..
sabaha kadar içicem.
kadıköyde arkadaşın barında takılırım herhelde.
ha bide bogra abi redbulla içkiyi karıştırmanı pek tavsiye etmiyorum.
herkese iyi eğlenceler.
hera diye biyer bide oranın üst katında rock bar var orası.
neden sordun
sanırım bende eve gelicek misafirlerden kaçacağım.bir arkadaşın evinde toplanıp eğlenicez..
Webcam'ın annesi misin?
Planım değişebilir.
Akşam belki misafir gelir veya ben üst kata çıkabilirim.ya da test çözerek girip sene boyunca test çözebilirim
Acaba yılın ilk mesajını kim yazacak?
XxXDaRKoXxXAcaba yılın ilk mesajını kim yazacak?Geçen sene ben yazmıştım sanırım..
Hatta 00:30 civarıydı, yani kimse o ara ortalık yoktu demek ki..
Bu sene annemle beraber giricez yeni yıla, kendisinin doğum günü de 31/12 bu arada.. Bütün dünya kutluyor..
Süper... Nıce yıllara... Bu arada geçen sene yılbasında ılk 10 mesaj yazan kısılere 6 aylık CHIP uyelıgı vermışlerdı bu sene yaparlarmı?
Borga-xSüper... Nıce yıllara... Bu arada geçen sene yılbasında ılk 10 mesaj yazan kısılere 6 aylık CHIP uyelıgı vermışlerdı bu sene yaparlarmı?O zaman ilk 10 mesajda benim
Borga-xSüper... Nıce yıllara... Bu arada geçen sene yılbasında ılk 10 mesaj yazan kısılere 6 aylık CHIP uyelıgı vermışlerdı bu sene yaparlarmı?arkadaşlar siz yılbaşında şöyle ilk 30 dk si Chip e girmeyiverinSon Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 31 Aralık 2007 16:35
Borga-xSüper... Nıce yıllara... Bu arada geçen sene yılbasında ılk 10 mesaj yazan kısılere 6 aylık CHIP uyelıgı vermışlerdı bu sene yaparlarmı?Yapmayacaklar galiba. Çünkü geçen sene haberi önceden yayınlamışlardı. Bir de "Olur da yine tuncab çıkarsa çok uğraşırız" diye düşünmüşlerdir. Geçen sene çok uğraştırmıştım da.Bu arada ben de evdeyim. Özel bir planım yok
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 31 Aralık 2007 17:51
Torrentturk.com dan belgesel indirmekle meşgul olurum. Discovery Channel' da Extreme Engineering programını hatırlarsınız, Tokyo Sky City, Stonecutters Bridge belgeselleri ve National Geographic' den Apache Helikopterlerinin belgeselini indiriyorum. Özel bir pragramım yok bu gün için...
Bütün arkadaşların yeni yıllarını tebrik eder, mutlu, huzur ve barış dolu günlerin gelmesi dileğiyle...
Hepinizin yeni yılını yürekten kutluyorum arkadaşlar.
'İYİ SENELERRRR'
Yeni yılın hepinize sağık,mutluluk,başarı ve huzur getirmesi dileğiyle, Nice Senelere..