Arkadaşlar..
Her kezin hemen hemen yıl başı programı vardır;
Bayanların Fix cevabı(Ne yapayım evdeyim portakal soyucam)
Erkeklerin Fix cevabı(Arkadaşlarlan evdeyiz PiZz yazpıcaz)
Bakalım CHIP ve CHIP Online yıl başında neler yapıyor_?_?_?
Arkadaşlar..
Her kezin hemen hemen yıl başı programı vardır;
Bayanların Fix cevabı(Ne yapayım evdeyim portakal soyucam)
Erkeklerin Fix cevabı(Arkadaşlarlan evdeyiz PiZz yazpıcaz)
Bakalım CHIP ve CHIP Online yıl başında neler yapıyor_?_?_?
Selçuk İslamoğluYılbaşında rötuşları atacağım bütün gece.Neyin rötuşları abi...
Valla yılbaşında geri sayarken chip online ın sitesine gircem hanibişey vardır ya..yılbaşına nasıl girersen o yıl öle geçer diye...o formülü uygulucam...
Evde ailemle geçircem belki PC 11-12 ye kadar açık durur
Me@:) Konuyu açmışım ama ben yazmamışım arkadaşlar bende yıl başında arkadaşımın yazlığında toplanıcaz Party vericez :Oohh ne rahat!
kurtları dökersiniz gari
2008 de pc yenileniyor 520 mb ekran kartı 1gb ram 160 gb hardisk diğerlerini unuttum kağıdı bulayım yazacam
XxXDaRKoXxXHemide Nasıl...Me@:) Konuyu açmışım ama ben yazmamışım arkadaşlar bende yıl başında arkadaşımın yazlığında toplanıcaz Party vericez :Oohh ne rahat!
kurtları dökersiniz gari
Ben yılbaşını fazla takmam.Yılbaşı olmuşta ne olmuş.Yeni bir yıl başlıyor. Ben yine PC başında olacağım. :)
OOOOMMMMEEEERRRRBen yılbaşını fazla takmam.Yılbaşı olmuşta ne olmuş.Yeni bir yıl başlıyor. Ben yine PC başında olacağım. :)Bir CHIP Online cı daha... :)
%95 pc başındayım ... % 5 ne olur bilemem :p
OOOOMMMMEEEERRRRBen yılbaşını fazla takmam.Yılbaşı olmuşta ne olmuş.Yeni bir yıl başlıyor. Ben yine PC başında olacağım. :)Tıpkısının aynısı
yılbaşı benim için sadece tarih atarken rakamların değişmesini ifade ediyor. hiç bir şey yapmayacağım, evdeyim. yine bilgisayar başında..
klasik şeyler işte tv izleyip 10 dan geriye sayacam :))
umarım yeni yıl güzel şeyler getirir.
Yaw manyak mısınız pc başında geçireceğim diyenler var, belki de içinden geçirip de söyleyemeyenler var :) Ya gidin gezin, ailenize sarılın, sevgilinizi öpün, bırakın şu aleti rahat :)
Ben sanırım özel bi arkadaşımın programına dahil edeceğim kendimi, geçen gün "gelmezsen ... +^%^+&+%" şeklinde tehdit etti de :) (Bi an kendimi Burhan Abi gibi hissettim :)
GEG (Gıcık Editör Güruhu): Sevgili konuyu açan arkadaşım, yılbaşı tek kelime olarak yazılır, başlığı düzelttim, ayrıca caps lock tuşunu açık unuttun sanırım (!) onu da düzelttim. Bir de en gıcığı, "yılbaşı" kelimesi 1 Ocak gününü belirtir, siz ise yeni yıla nasıl gireceğinizden bahsediyorsunuz, aa yapmayın böyle, dilimize özen gösterelim :) Ayrıca o elinizdeki sopaları yerine bırakın :)
GRaNZaTYaw manyak mısınız pc başında geçireceğim diyenler var, belki de içinden geçirip de söyleyemeyenler var :) Ya gidin gezin, ailenize sarılın, sevgilinizi öpün, bırakın şu aleti rahat :)GEG (Gıcık Editör Güruhu): Sevgili konuyu açan arkadaşım, yılbaşı tek kelime olarak yazılır, başlığı düzelttim, ayrıca caps lock tuşunu açık unuttun sanırım (!) onu da düzelttim. Bir de en gıcığı, "yılbaşı" kelimesi 1 Ocak gününü belirtir, siz ise yeni yıla nasıl gireceğinizden bahsediyorsunuz, aa yapmayın böyle, dilimize özen gösterelim :) Ayrıca o elinizdeki sopaları yerine bırakın :)Ben sanırım özel bi arkadaşımın programına dahil edeceğim kendimi, geçen gün "gelmezsen ... +^%^+&+%" şeklinde tehdit etti de :) (Bi an kendimi Burhan Abi gibi hissettim :)
GEG (Gıcık Editör Güruhu): Sevgili konuyu açan arkadaşım, yılbaşı tek kelime olarak yazılır, başlığı düzelttim, ayrıca caps lock tuşunu açık unuttun sanırım (!) onu da düzelttim. Bir de en gıcığı, "yılbaşı" kelimesi 1 Ocak gününü belirtir, siz ise yeni yıla nasıl gireceğinizden bahsediyorsunuz, aa yapmayın böyle, dilimize özen gösterelim :) Ayrıca o elinizdeki sopaları yerine bırakın :)
Belirttiğim kısımla ilgili yazılı açıklamayı sana PM olarak gonderdim.
(Konuyu MSn den hallettik.)
(GRaNZaT: Madem MSN'den hallettik (ki kendisi MSN değil WLM olur), niye buraya hala yazıyorsun, offff :) :) Yeni yıla beraber girelim mi :)Sorun Çözülmüştür...
Son Düzenleme: Koray Kocaman ~ 23 Aralık 2007 23:13
Ben ve arkadaşlarım Niğde ye gidecez yılbaşına Formda girmemiz lazım
Büyük ihtimal evimde eşim ve kızımla beraber geçirecegiz. Açarım bir tane Smirnoff yanına red bull keyfımıze bakarız..Tabı sıstem gece açık olur CHIP'e kilitlenmiş şekilde...Ara sıra yoklarım bakayım neler oluyor dıye
borga abi eşinin ve çocuğunun olduğunu bilmiyordum..allah bağışlasın...