Yılın En Kötü Virüsü, Yılın En Güzel Kadınında...
Geçtiğimiz günlerde 8 Milyar ($) Dolara İntel tarafından satın alınan ve büyük tepkilerle karşılaşan McAfee güvenlik yazılım devi rutirn olarak yaptığı ''yılın en en tehlikeli virüs yayan ünlüleri'' listesi yayınladı.
McAfee ünlüler ile ilgili her türlü materyal aramalarında kullanıcıların dikkatli olmalarını hatırlatarak,Telefon melodileri ve hatta ekran koruyucu duvar kağıtlarında bile virüs olabileceği konusunda uayrıda bulunuyor.
Jessica BİEL'in geçen yıl liste başı olarak kapadığı koltuğa bu yıl , Tom CRUİSE ile rol aldığı ''Knight and Day'' filminin başarılı güzel oyuncusu Cameron DİAZ oturdu.
Güzel ünlü ile yapılacak %-20 lik aramanın zararlı içerikler içerdiği,ve her 10 resim veya video aramasının en az 1-veya 2 zararlı sitelere yönlendirdiği raporunu yayımladı.
Virüslerin yaygın olarak çoğalması için ünlülerin internetteki içerikleri kullanıldığı ve zararlı yazılımlar için daha etkin bir saldırma yöntemi kullanıldığınında altını çiziyor.
CHIP Online
Yılın En Kötü Virüsü , Bu Güzel Kadında Saklı...
şirket bilgisi yada banka bilgisi olmadıkça pek bişey yapabilmesi imkansız bu virüsün birde kotalı internet kullanıcılarına dokunur ucu en fazla.
şirket bilgisi bankacılık işi yapılıyorsa zten mynet bile kullanmak çok riskili mynet üzerinden aylık standart olarak 5 yeni tip virüs çıkıyor buna kendileride engel olamıyor kullandıkları symantec internet security 2010 da engel olamıyor.
site içindeki videolardan bile virüs çıkıyor zırt bırt
cameron diaz nekine asıl virüs jenifer lopezde gerçi benimki pardus cirit alemi ister jenefer ister hande ataizi hiç farketmez
yukardaki hande ataizi bunlardan bulaşan virüs eis olsa bile razıyım kan yoluyla olmasın : )
Bunlara ComboFix de işlemez şimdi :D
Twitterdaki Jennifer Lopez virüsünü göreceydiniz :D O çok fena :D
Kullanmıyorum avast+norton nortonda 5 güne kurtuluyom
zaten artık trojanları bu gibi cazip fotoların içine saklıyorlar.Dolayısıyla çok dikkatli olmak gerekiyor.Ben bu tehlikeye karşı AntiPhotoSpy 2012 kullanıyorum.Tüm bilgisayarı taratıp,bulduğu fotoların içersindeki yazıları , metinleri ,dataları siliyor.
http://www.abelssoft.net/antiphotospy.php
Nereye girsek virüs. Ne yapacağımızı şaşırdık :(
olmaz arkadaş mahremimizedemi giriyolar yeter la artık yeter teknoloji 10 gün boyunca yok olsaydı keşke dünyanın hali ne olurdu acaba :D
vay ben de simdi cok güzel bir kadin gelecek sandim :D
Cok ilginc, nasil herseyi virus container olarak kullaniyorlar..
Aslında bilgili ve dikatli kullanıcı isen Hiç bir vürüs bulaşmaz daha doğrusu bulaşamaz örnek olarak bende pardüs kullanıyorum.Fakat program yazarken ise win7 kullanıyorum fakat hiç vürüs bulaşmadı bana antivürüs kullanmıyorum sadece güvenik duvarı kullanıyorum saten o bana her şeyi söylüyor.Yani burda bilinmesi gereken biraz bilgi ve araştırma ben anti vürüslere güvenmiyorum çünkü bende program yazdığım için bazen antileri deniyorum.Fakat hepsi başarısız oluyor.Yani gizlenen vürüsleri bulamıyorlar.Microsoft'ada güvenmiyorum çünkü En son çıkan setuxnet ve buna hedef bulan 2 bir kodlama bunlar kimin güncellemeleriyle giriyor sanıyorsunuz.Windows update ile Bunla ilgili tübitak dergisinin geçen ayki sayısını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
bence güzel bir ünvan mış en zararlı virüs olarak :) kadın kandırmacası