Yılın Netlog Profili (!)
Saçlarımı boyatmak itiyorum ne renk önerirsiniz.
sarı
kızıl
siyah
patlıcan moru
pembe
arkadaş şey galiba
Facebook unki daha şey anladın sen onu :D
ShoLesLoTFacebook unki daha şey anladın sen onu :Aynen.
adamın netlogda 300 den fazla arkadaşı var vaybe
vahhh vahhh vahh dıyorum başkada bişey demiyorum...
yani burak yaptın gene yapacağını acaba hangisi daha uçuk görünüyor karar veremedim ne dersiniz arkadaşlar aramızda oylama yapalım mı?
kylieyani burak yaptın gene yapacağını acaba hangisi daha uçuk görünüyor karar veremedim ne dersiniz arkadaşlar aramızda oylama yapalım mı?Aslında karar sizin dedim buda bir nevi oylama gibi birşey degilmi ?
madem bir nevi oylama o zaman ben barbie mehmet daha uçuk diyorum oyum onun.
bunlar hormonal sorunlardan veya bazı yaşadıkları deneyimleri talihsiz sonlardırmaktan kaynaklanan sapkınlıklar olarak nitelendiriyorum ve 1.barbi mehmet(memoş) 2.emo amca 3.yok. 3.de tüm gizli gaylar olsun =)
ona bizim arkadaşlar netlog da toplanıp tek tek küfür ediyorlardı...
Ömer :
senin ..............................
Murat:
ulan sen..............................
Salih:
top....................................
gibisinden gidiyo emo amcanın profili bi resmine 1000den fazla yorum vardı
es-lowona bizim arkadaşlar netlog da toplanıp tek tek küfür ediyorlardı...Peki bu kişi kötü bir şey mi yaptı arkadaşlarına yoksa? Hani psikolojilerini bozacak, Üzmez raporu aldıracak kadar?
Ömer :
senin ..............................
Murat:
ulan sen..............................
Salih:
top....................................gibisinden gidiyo emo amcanın profili bi resmine 1000den fazla yorum vardı
valla ben 2sinede oy veriom 2side birbirinden beterler yha erkelere baq hele vahh vahh allah yardım etsin. bunlara kelebek,tekerlek vs. şeyler diolardı galiba :D:D:D:D:D
bunların psikolojik tedaviye ihtiyaçları var galiba.