arkadaşlar ben crossfire adında online bir oyun oynuyorum çok yüksek özellikler istemeyen bir oyun.
oyunda 800x600 -1024 768 ve 1440 900 ekran modları var monitorum 17 inc oldugu için ilk iki modda açabilirim.gelelim delirtecek sorunu 800 x600 de oyunu oynarken hiç bir problem yok sadece ekran kare kare bozuk görünüyor yani 1024 768 e aldıgımda ise oyuna girince 1 dk maksimum 3 dk icinde ekran kararıyor entering sleep mode ve (no video input) uyarısı alıyorum oyun kendi kendine arka planda çalışmaya dvm ediyor bu sorundan kurtulmak için reset atmak zorunda kalıyorum.
Bilgisayarımın özellikleri amd phenom x4 gigabyte gama785gt hd5850 ekran kartı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
bir ekleme daha yapayım 1024 768 e aldıgım her oyunda yapıyor bu hatayı :S:S:S
Yok böyle bir sorun !
ilk aklıma gelen driver sorunu olabilir ? şu anki sürümden bir önceki sürümü yüklemeyi deneyebilirsin ? birde denetim masası/ güç seçenekleri/yüksek performans,ı işaretle ayrıca işlemcinin 4 çekirdeğinide windows,a tanıt windows tuşu+r / msconfig / önyükleme / gelişmiş seçenekler / işlemci sayısı 4,ü seç işaretle tamam de sonra tüm ön yükleme ayarlarını kalıcı yap,ı işaretle ve tamam de sonra sistemi yeniden başlat ve gücün keyfini sür.
ya o zaman driverleri kontrol et yada görüntü ayarlarında detaylarını düşür
kardeş işlemciyle ilgili bir problem oldugunu sanmıyorum yani 4 ü fln seçle alakası oldugunu onlarada baktım gta 4 den en yüksek cözünürlükten 80 90 fps aliorum yani güçle alakası yokbu dediğim işlemleri gt4 oyunu için yap demedim :) sadece bu gerekli bir şeydi yapmadıysan yaparsan daha iyi olur diye söylemiştim.hangi driver olduğu önemlii değil eğer driver yüklenmiyorsa mutlaka bir hata var ama ne ? du bakalım hayırlıysa çözülür