merhaba sayın chip ailesi ve calısanları kolay gelsin... dün 300 gb lik philips hard disk buldum evden bilgisayarımın d sürücüsündeki bütün herşeyi harici diskime attım ve bitloacker ile şifrelemeyi düşündüm... şifre kuruluyor bekleyin derken.. %2.0 geldi kaldı ve ''chrds'' gibi bi dosya hatası verdi tam hatırlamıyorum ne yazıyordu ekranda ama öle bi hata verdi nese tmm dedim gectim şimdilik bişey yoktu lakin ben pcmi kapatım acana kadar.. nese film falan izledim hard diskimde sonra gec oldu saat kapadım yattım sonra sabah kalktıgımda harici diski taktım şifre istedi nese şifreyi yazdım tmm dedim sonra şifre çözümleniyor dedi %2.0 de dondu kaldı =( bi yardım eli uzatın nolur içindeki dosylar bilgiler giderse ben biterim lütfen bi yardım edin... =( eger anlamadıysanız ki bende tam yazamadım tekrar yazarım ama bi yardım eli uzatın =( erişim engellendi falan bişeyler yazıyo lütfeen =(
yokmu bi yardım eli arkdaslar..? =(
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
98 mesaj
öncelikle merhaba. birincisi iyi bir şifreleme yazılımı kullanmanda fayda var. mesela dandik bir şifreleme programının beta sürümünü kullanmışsan böyle sorunlar çıkabiliyo. daha önce kullandığımdan biliyorum. şifreleme yapabilen programlar arasında iyi bir seçim yapman lazım. neyse fazla uzatmayalım. ikincisi iyi bir yazılım kaldırma programı bul ve o yazılımı sisteminden sil. mutlaka silerken de senden yine engellendi gibi bir şeyler isteyecektir. ama eğer sistem geri yüklemen açıksa hâlâ bir şansın var. hemen o yazılımı kaldırabilirsin kolay gelsin.