Yoksa Nokia ceplerde de mi?

CHIP Online
23-07-2010, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Nokia, Apple'ın anten problemi konusunda ilginç açıklamalar yapmıştı. İşte Apple'ın videolu yanıtı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yoksa-nokia-ceplerde-de-mi_21425.html

Apple bütün dünyada geniş yankı bulan, iPhone 4'ün anten meselesinde tek kusurlunun kendisi olmadığını göstermeye çalışıyor.

Bu konu üzerinde kendisine sataşan Nokia'nın N97 Mini modelini alan Apple, yeni bir video yayınladı.

Nokia fiziksel tasarımın ötesinde anten performansına önem verdiklerini açıklamıştı. Apple ise çektiği videoda Nokia N97 Mini'nin sinyal gücünün alttan tutulduğunda nasıl düştüğünü gösteriyor.

Üstelik telefonun altında yer alan anten, alttan tutulduğunda 7 bardan 2 bara düşüyor. Ancak telefonla görüşme esnasında bu düşüş sorun yaşatıyor mu açıklamıyor.

Tüm konu: Yoksa Nokia ceplerde de mi?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Nokia'da bu sorunu yaşadınız mı?

Ozan Can
23-07-2010, 13:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj

bide hangi sorun oldugunu görebilsek (video çalışmıyor)

Qetesh
25-07-2010, 14:49   |  #3  
Qetesh avatarı
Yıllanmış Üye
107 mesaj

Nokia'nın hiç bir modelinde böyle bir sorun yaşamadım.

Semih Özyurt
25-07-2010, 16:42   |  #4  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

aslında bu bir sorun değil şimdi bütün telefonların kullanma klavuzunda antenin olduğu yere konuşma yaparken dokunmayın yazıyor uyarı amaçlı fakat şu dikkatimi çektiki apple telefon antenini niye oraya koyma ihtiyacı hissetmiş çünkü konuşurken ister istemez orya dokunulacaktır.

dıgıt
29-07-2010, 19:18   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

NOKİA N97 mini aldım başım belaya girecekti nerdeyse bu zayıf sinyal yüzünden birtürlü derdimi anlatamıyorum servise.test yaptık sorun yok deyip 3 kez yolladılar beni birde kasayı çatlatmışlar inkar ettiler değişmediler neyse bu yazıyı okudumda gerçekten telefon tutuşundanmış birde başımıza tutuş şekli çıktı silahmı buya.allahından bulsunlar beni az süründürmediler.şimdi bu telefonu mandalla kulağıma bağlayıp konuşacam inanmayan varsa telefonu eline alsın ve alt tarafından ufak bir temas etmeye görsün anında sinyal düşüyor ve ses titrek gidip geliyor diyorumki bakın şu telefona hattımı takayım birini arayın görün bakalım yok nerdeya mahkemeye verebilirsiniz dediler ve beni şutladılar.forumdan işi öğrendimde şimdi azda olsa görüşme yapabiliyorum n97 mini sorunları diye arama yaparken bu forum denk geldi sağolasın chip forum azda olsa moralim düzeldi.