bazı programlar, çalıştırırken otomatik olarak 'yönetici olarak çalışmak' için onay istiyor. bu onay verilmezse de program çalışmıyor. ben bu programları yönetici olarak çalıştırmak istemiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
Yönetici olarak çalıştırmayı engelleme ?
Bakın yazılımlar bazen çalışmak için sistem dosyalarını kullanmak zorunda kalabilir. Erişim izni sağlanması için onay vermeniz gerekir. Eğer güvenilir programlarsa izin vermeniz bir zarar getirmez. Yönetici olarak çalıştırmak istemezseniz program dosya veya klasörlere erişemeyeceği için işini düzgün yapamaz, Windows tarafından engellenir.
Bakın yazılımlar bazen çalışmak için sistem dosyalarını kullanmak zorunda kalabilir. Erişim izni sağlanması için onay vermeniz gerekir. Eğer güvenilir programlarsa izin vermeniz bir zarar getirmez. Yönetici olarak çalıştırmak istemezseniz program dosya veya klasörlere erişemeyeceği için işini düzgün yapamaz, Windows tarafından engellenir.sorun da o işte. programa güvenmiyorum. çünkü msconfig'e internet explorer'ı ekliyor ve bir siteye yönlendiriyo.yani bilgisayarımı açtığımda internet
explorer da açılıyo.
Dosya sistemleri üzerinde güvenlik ayarları yaparken uygulama üzerindede bu güvenlik sistemlerini ayarlayabiliyorsunuz.
Bir kaç konuda bununla ilgili bir cevap yazmıştım dosya güvenlik sekmesine(uygulama içinde aynı)
Dosya üzerinde Sağtık özellikler diyip gelen ekranda güvenlik sekmesini açın o bölümde yetkili kulllanıcı ayarlarını ayarlamanız yeterlidir.