Öncelikle Merhabalar....
Hep kendime neden CHİP ONLİNE web sitesinde overclockcular yok yok derken bi anda aklıma bişey geldi...OVERCLOCK YARIŞMASI....herkes böylece overclock hünerlerini gösterecek ve işlemcisine göre kendisinin nasıl bir kabiliyete sahip olduğunu bu yarışmada görecektir...
Ancak bu konuda sayın CHİP ONLİNE yöneticilerinden birtakım ufak ricalarım olacak ki bakarlarsa:)...
YARIŞMA sonuçlanınca kazanan ilk 3 arkadaşın isminin üstüne Ya O.C şampiyonu veya Rekortmen gibi şeyler yazılırsa hem overclock için yardım arayanlara daha da yardımcı olabilir hemde üye olduğum bazı sitelerdeki gibi böyle bir yola başvurulabilir...
SAYIN YÖNETİCİLERDEN istediğim budur...
belirli jüriler olacaktır...hem jüri olup hem yarışmaya katılabilir kişiler ancak kendisine oy verme yetkisi yoktur...belirli o.c konusunda uzmanlaşmış kişileri alacağım jüriye...
YARIŞMAYA kazanamam diye katılmamazlık yapmayın çünkü işlemciniz Dual-Core bile olsa yappmış olduğunuz overclock ör:%90 gibi vede ısınız,super pi zamanınız mevcut elinizde bulunan işlemciye göre değerlendirilecektir...ör bende bir E8400 var ben bunu 4.5ghz e çıkarmışım ve def tada 15sn superpi alıyorum ama 4.5 te 9sn alıyorumdiğer bir arkadaşımda dual core veya normal tek çekirdekli işlemci var ancak o eğer işlemcisine göre sınırı zorlayan şeyler yaparsa ona göre değerlendirilecektir..kısacası herşey bakımından olacak bu yarışma..
eğleneceğimizi umarak saygılarımı iletir SAYIN YÖNETİCİLERİN bu konuda yardımlarını beklerim....
not:overclock yarışması sadece işlemci için geçerlidir...ekran kartı vs. gibi şeylerde geçersizdir..kolay gelsin teşekkürler...su soğutma kullanan arkadaşların özel değerlendirilecektir...
katılmak isteyen arkadaşlar buraya bana isimlerini yazdırabilirler...