Sistemi toplamış bulunmaktayım,kurdum...
Daha oyunlarda denemeye fırsatım olmadı.
Amd phenom ii x4 955 black ed. 32 GHz 8 MB cache
msi 870A-G54 anakart
gskill 2-2 4GB 1333MHz CL7 düşük voltaj Ram
Sapphire HD 5770 1 GB ekran kartı
Acer 221HQL 21.5" Full HD
Samsung 1 TB SATAII 32mb CACHE
Toplam:1.600 civarı tuttu.
Yorumları alayım.. :)
Yorumları alayım..
1600 mü :S
Ekran kartı biraz düşük gözüküyor,6850 olsaydı iyi olurdu.
param o kadar yetti. 5770 alabildim.
Evet 1.600 TL .
1600 mü sorusunu sormamın nedeni 1600 ü küçümsemek değildi,parçalar 1600 tutmaz gibi geldi,sanırım en pahalı siteden topladnız:S
Hmm göstergeçte varmış arçalarda onu görmemiştim.O zaman tutar 1600. :D
5570 ile kasmadan oynuyorum diyorsunuz,bir fps testi yapabilirmisiniz.
Hayırlı olsun sistem gayet güzel.Nerden aldınız acaba.Birde 1600 TL' ye çok daha iyi bir sistem toplanabilirdi...
2 parçayı teknobiyotikten, geri kalan parçaları gidip vatandan aldım. 1.600 TL ye daha iyi bir sistem toplamak mı?
o kadar konu açmıştım. bunlar oldu, eğer daha iyi bir sistem toplayabilirseniz. buraya yazarsanız minnettar olurum.Teşekkür ederim bu arada.
ve birde eklemek isterim,bir arkadaş yardımcı oldu . Görünüme göre ve tahminime göre oyunları çalıştırabilir herhalde :)
2 parçayı teknobiyotikten, geri kalan parçaları gidip vatandan aldım. 1.600 TL ye daha iyi bir sistem toplamak mı?Korkmana gerek yok rahat açarsın oyunları ben ilk başta monitörü görmedim o yüzden öyle dedim sistem güzel güle güle kullan
o kadar konu açmıştım. bunlar oldu, eğer daha iyi bir sistem toplayabilirseniz. buraya yazarsanız minnettar olurum.Teşekkür ederim bu arada.
ve birde eklemek isterim,bir arkadaş yardımcı oldu . Görünüme göre ve tahminime göre oyunları çalıştırabilir herhalde :)
Teşekkür ederim,monitörden çok memlunum o fiyata böyle bir monitör almak güzel bir duyguymuş.. :)
5770 1280x1024 bütün oyunları high açıyor. Ama monitör büyükse (17 inç ve yukarı) zorlanabilir.