yorumlarınız...

saldırgan
18-09-2010, 20:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
229 mesaj

Arkadaşlar yeni forum sitem hakkında yorumlarınız bekliyorum. Eksiklerim neler? Neler yapmalıyım? 
Siteyi SMF ile yaptım elinizde yararlı modifikasyonlar varsa önermenizi diliyorum.

TeknolojikHaberler.tk 

Kadir190
18-09-2010, 22:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
283 mesaj

Siyah beyaz olması kötü olmuş (renkli tv'ye geçeli yıllar oldu:))

saldırgan
18-09-2010, 23:04   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
229 mesaj
Alıntı: Kadir190  
Siyah beyaz olması kötü olmuş (renkli tv'ye geçeli yıllar oldu:))
temayı değiştirmeyi düşünüyorum... :) siz buyrun forumumuza :)

Kapalı Hesap (153535)
18-09-2010, 23:19   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj

Tamamen siyah beyaz değil barlar turuncu mesela.Bu arada güzel olmuş tebrikler.

saldırgan
18-09-2010, 23:22   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
229 mesaj
Alıntı: cs098701  
Tamamen siyah beyaz değil barlar turuncu mesela.Bu arada güzel olmuş tebrikler.

çok saolun muklaka bekliyorum forumuma. aktif olan üylere ( yani sürekli :) ) moderötörlük verceğiz. :) desteğinizi bekliyorum ilk forum sitem :D

Nicoll
18-09-2010, 23:54   |  #6  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

1- Bazı forum bölümü isimleri (örnek: Webmaster Kahvesi) Chip'ten kopyala yapıştır olmuş... Alt açıklamaları dahil hepsini değiştir ve özgün bir isim bul farklı bir yazı yaz...

2- Forumu ikinci plana at. Ana sayfada, forumdaki değişikliklerin rahatça gözüktüğü dikkat çekici biryere koy... Joomla, WordPress benzeri bir yönetim sistemi kur. Aşağıda verdiğim örnek sitedeki gibi günlük tarzı haberler yaz. Her gün en az bir haber yazmaya çalış. Kesinlikle kopya değil tamamen kendi özgün yazıların olmalı.

Örnek site: http://www.teknolojihaberleri.org/

Ayrıca sağlam bir takım kurabilirsen sitende aylık pdf dergi yayınla...

Yaratıcı, yenilikçi değişik fikirler üret. Teknoloji sitesi diye orada takılıp kalma, yelpazeyi genişlet...

saldırgan
19-09-2010, 01:05   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
229 mesaj
Alıntı: Nicoll  
1- Bazı forum bölümü isimleri (örnek: Webmaster Kahvesi) Chip'ten kopyala yapıştır olmuş... Alt açıklamaları dahil hepsini değiştir ve özgün bir isim bul farklı bir yazı yaz...

2- Forumu ikinci plana at. Ana sayfada, forumdaki değişikliklerin rahatça gözüktüğü dikkat çekici biryere koy... Joomla, WordPress benzeri bir yönetim sistemi kur. Aşağıda verdiğim örnek sitedeki gibi günlük tarzı haberler yaz. Her gün en az bir haber yazmaya çalış. Kesinlikle kopya değil tamamen kendi özgün yazıların olmalı.

Örnek site: http://www.teknolojihaberleri.org/

Ayrıca sağlam bir takım kurabilirsen sitende aylık pdf dergi yayınla...

Yaratıcı, yenilikçi değişik fikirler üret. Teknoloji sitesi diye orada takılıp kalma, yelpazeyi genişlet...

önerilerinize uyucam...
şimdi şöyle: önceden bu siteyi haber sitesi olarak açtım yani teknoloji haber sitesi sonra forum yapmaya karar verdim. dedimki forumdaki bi kategoriden haber yapmaya devam edeyim hemde daha etkileşimli bir sitem olsun dedim ki öylede yaptım oradaki haberler kategorisinden haberleri yapmaya devam edeceğim tabi şuan forumu raya oturtmak için teknik işlemler vs. yüzünden haber yapamadım haber yok olanlar da alıntı... yani teknik işlemleri tamamen bitirinde özgün haberler yapmaya devam edeceğim. zaten kategorilleride dediğiniz gibi değiştireceğim şimdilik yani teknik işlem :) bitene kadar... amacım şu şimdilerde sitemi geliştirirken bana yardımcı olanlara nacizane sitemde rütbe vermek istiyorum moderatörlük gibi... forumuma üye olup gelişmesine yardımcı olursanız çok sevinirim buyrun beraber yönetelim siteyi dediğim gibi ilk forum sitem yardımcı olursanız çok sevinirim. b
buyru üye olun şu bölümü şöyle şöyle yap diyin yapayım. :)
-sizi güldürebilir ama- hedefim Türkiye'nin en iyi teknoloji forum sitesini kurmak yani bu hedefe ulaşmak :)

hepinizin yardımlarını bekliyorum:)

gelin beraber yönetelim siteyi

chipte takılırken yanında birde burda takılın :)

alexkidd
19-09-2010, 08:59   |  #8  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj

hayırlısı olsun kardeş ben genel olarak sadelikten yanayım sende sade yapmışsın bence güzel renk felan konusu benim çok takıldığım konular değildir sonuçta formda önemli olan içerik nicoll ün dediği gibi özgün haberler yapman şart devamlı chip, cnet gibi sitelerin formlarını takip et ayrıca mozilla, microsoft, apple vb. büyük firmaların resmi sitelerinden izle bunun sana haber kaynağı yaratmanda ve aktif form kullanıcıları sağlamanda büyük yararı olacaktır.
başarılar
(bütün reklamlarına tıkladım para kazanman için umarım yardımı olur)

saldırgan
19-09-2010, 10:55   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
229 mesaj
Alıntı: ondur  
hayırlısı olsun kardeş ben genel olarak sadelikten yanayım sende sade yapmışsın bence güzel renk felan konusu benim çok takıldığım konular değildir sonuçta formda önemli olan içerik nicoll ün dediği gibi özgün haberler yapman şart devamlı chip, cnet gibi sitelerin formlarını takip et ayrıca mozilla, microsoft, apple vb. büyük firmaların resmi sitelerinden izle bunun sana haber kaynağı yaratmanda ve aktif form kullanıcıları sağlamanda büyük yararı olacaktır.
başarılar
(bütün reklamlarına tıkladım para kazanman için umarım yardımı olur)

çok saolun sizide bekliyorum siteme :)

gelin beraber yönetelim siteyi :)

Son Düzenleme: saldırgan ~ 19 Eylül 2010 11:06
özkan_oktay
19-09-2010, 17:59   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Hayırlı vede uğurlu olsun (: birsürü boş forum siteleri var sizin siteniz topluma yararlı olucak gibi görünüyor.

mht94ult
19-09-2010, 18:11   |  #11  
Yıllanmış Üye
382 mesaj

Bende kaydoldum giriyorum sürekli...

saldırgan
19-09-2010, 20:32   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
229 mesaj
Alıntı: mht94ult