Yorumlarınızı Bekliyorum

CaptainPrice
01-02-2011, 12:49   |  #26  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

İntelden ben çok memnunum 1.800 e patladı sadece kasam arkadaş demişki bu kadar az bütçeye amd olsa daha iyi olurdu evet doğru diyorsun sana şunu söylemek istiyorum türkiyede kaçtane 1.800 veya üstü miktara mal olan kasa vardır ? kendi pc mi mükemmel gördüğüm için değil ama gerçekten dediğim doğru  
Sapphire Vapor-x  hd4870 2gb kullanıyorum çok memnumum tek kötü yanı kart 70 dereceye bile gelse fan hızı %40   önceden 90 lara vurup pc res atıyordu ayrıca bi fan daha taktım pc ye düzeldi ısı 90 dereceye bile gelse %40 hızıyla fan çalışıyor manuel olarak %10 falan yaptığımda %100 yük altında max. 40 derece oluyor ama kendi otomatik yükselmiyor

CaptainPrice
01-02-2011, 12:51   |  #27  
OP Taze Üye
14 mesaj

*manuel olarak %100 falan yaptığımda %100 yük altında max. 40 derece oluyor ama kendi otomatik yükselmiyor

kajmeran37
01-02-2011, 13:01   |  #28  
kajmeran37 avatarı
Yıllanmış Üye
230 mesaj

benimkinde % 3 olarak gösteriyor fan hızı ama yani ne bilim 40 derece olduğunu hiç görmedim:)

sen kasanı aç şöyle bi güzel temizle dostum uzun zamandır temizlemediysen tozlanmıştır içi temizlemenin faydası olacağını düşünüyorum.

CaptainPrice
01-02-2011, 13:04   |  #29  
OP Taze Üye
14 mesaj

ya kapasitesi yetmediği için değil %40 dan yukarı çıkmıyor fan hızı, catalyst control centerdan bakıyorum yani ısınınca azcık hızlansa hiç bir sorun yok, bilgisayarın diğer yerleri buz gibi

Son Düzenleme: CaptainPrice ~ 01 Şubat 2011 13:07
batuhan41
01-02-2011, 16:50   |  #30  
batuhan41 avatarı
Yıllanmış Üye
539 mesaj
Alıntı: Rashnu  
hahaha :)))) yorumlara bak öldüm... diyorlar ki;

oyun için yetersiz, AMD Alsaydın o paraya 4 çekirdek daha iyi oynardın, Bu devirde intel işlemci alıp işletim sistemine 350 tl vermek.... şu adreste bir karşılaştırmaya bakın
http://www.madshrimps.be/vbullet ... e-benchmarks-68833/ 
Şimdi birde sorum olacak çok bilmiş arkadaşlara hiç intel i3 kullandınız mı? Ooops bir de diğer soruyu az daha unutuyordum... AMD alınca işletim sistemine para vermiyorlar mı?
Yorum yapacaksanız bilerek yapın... ucuz olsun sistem diyorsanız amd iyi performans verir bunu kimse yalanlamaz ama siz bunu o kadar kulaktan duyma yapmışsınız ki artık ... amd den pahalı olan intel daha ağır diyorsunuz. pes doğrusu bu kadar bilgisizlik bu kadar cahillik ...

Oh oh karşımıza yorum değerlendirmeyi bilmeyen bir arkadaş daha..Öncelikle AMD alınca işletim sistemine para vermiyosunuz diye birşeymi dedim ben ? Zaten tuzlu olan bir işlemciye birde 350 tl gibi bir fiyata işlemci alınca bütçenizin yarısı gidiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.Kim Intel kötü diyor ? Kim Intel alınmaz diyor ? Ben anlamıyorum arkadaş.Sizin yüklenmeleriniz neye ? AMD Intel'i kovalayan bir markadır bence.Hiçbir zaman AMD nin Intel'den iyi olduğunuda söylemiyorum.Ama 1200-1300 paran varken neden Intel'in 2 çekirdeğine yönelicenki ? Sadece soğuk çalıştığı için O/C si AMD den daha iyi olduğu içinmi bu zamanda(2 çekirdeğin kapanma devirlerinde) para basıcaksın 2 çekirdeğe ? Ayrıca sen kendini profesör falan sandın galiba ? Kime bilgisiz kime cahil diyorsun anlayamadım.Yorumlarınıza dikkat edin.

batuhan41
01-02-2011, 17:13   |  #31  
batuhan41 avatarı
Yıllanmış Üye
539 mesaj

Ayrıca karşılaştırmasını yaptığınız 2 işlemci ile aralarında 50 tl lik satış farkı vardır.Ayrıca yurt dışında satışı 124 $-Türkiyede 230 TL olan i3 530 ile yurt dışında satışı 108 $ olan-Türkiyede satışı 230 tl olan Athlon x4 645 arasındaki puan farkına bakın.F/P dediğimiz şeyde yine AMD önde.Tüh..(Bu işlemci Intel'in 150 $ lık 4 çekirdekli işlemcisinide geçiyo..)

kajmeran37
02-02-2011, 09:36   |  #32  
kajmeran37 avatarı
Yıllanmış Üye
230 mesaj

arkadaşım zaten amd kötü demiyoruz ki burada? lafı nasıl naptınz ben anlamadım. intel'in teknolojisiyle bir tutulamaz demek istiyorum amd dediğin gibi amd inteli takib eden bi firma amd alanlar parasını sokağamı attı hayır "ama" dayanıklılık uzun süre kullanmak istiyorsan intel alıcaksınki sorun yaşamayasın sorunların çoğu amd den çıkmaktadır. bana şimdi dersinki intelin sb serisine bak falan intel yapsada bi hata en kral sekilde düzeltmesinide bilir.  ayrıca amd de 2 çekirdek almak hata zaten 4 çekirdekleri 2 çekirdeğin fiyatında intelin.bilemiorm yni:) f/p diyorsun ya hani emin ol intel alanda pişman değil . adamlar kaliteli işlemci üretiyolarki pahalı fiyattan satılabiliyor hemde amd den cok:) performans kalite dayanıklılık arıyorsan intel biraz fiyatı tuzlu oluyor amd ye göre tabi:)