-
Yorumunu okudum sıf yorumuna cevap yazmak için girdim.
Burdaki mantık daha cüzi bir miktara sağlam sistem toplamaktır benim düşümcem budur.
İntel 32nm demişsin.Overclockta iyi demişsin ama burda bocalamışsın bence.youtube'a girde bak overclock bakımından hangisi daha iyi.
Sanırım sen pek anlamıyorsun.
Kasam buz gibi demişsin.Bunun işlemci ile pek alakası yoktur.Önemli olan hava sirkilasyonunun iyi sağlanmasıdır.
Amd işlemci alırım stock fan yerine extradan bi fan alırım hava sirkilasyonuda iyi olduğu sürece eminimki senin o kasadan daha iyi soğutur.
He bide ben intel kullanıyorum.Eğer bu sistemi kendim toplasıydım önceden.Ve şimdiki kafam olsaydı.
İntel'e zırnık para vermezdim.
Şimdi yeniden bi sistem toplasam.Amd toplarım.
Bu arada yangın sigortasını intel için yaptırcam ben :)
Gerçekleri herkez kabullenecek
AMD firmasıda saygın bir firma ama
İnteL'in Teknolojisine yetişemez. Ayrıca benim ayrıyeten bi fan falantaktıgım yok. 32 nm teknolojisi'ni biliyorsan anlamışsındır zaten 45 nm nerde 32 nerde? isteyen istediği sistemi toplar.Yangın sigortası olayı dedigimde espri'dir. Neden intelin amd kadar kusuruna rastlamıyoruz sence? Ucuz die yüklenin siz amd'ye:) dediğimi tekrarlıorm
İNTEL'in 2 Çekirdeğini
AMD'nin 4 Çekirdeğine degişmem. degişen kendi bilir :=). 1000-1200 tl ye 4 çekirdek amd topluyorsun aynı fiyata
intel i3 lü bi sistem topluosun. sence neden bu kadar fark var? amd cok iyi o yüzden ucuz satıyor dimi:) bu arada intel islemcisi olupda yakanı hiç göremedim ben dostum. amd gördüm.. dikkat etde itfaiye çagırmak zorunda kalma :=) bu arada overclocking youtube'da nasıldır bilemem ama benim işlemcim 3.06 ghz 3.68 e cıkıor .
intel kullanıorum demişsin hangi işlemcisini kullanıosun intelin ve hangi sorunu yaşadın şu ana dek neden memnun degilsin söylermisin:) ? ek olarak belirttim orda p4 islemcim 7. senesini doldurdu die 2. pc'imde medium-ve high high için örn ( pes 2010 ) dedim hatta sadece 2 gb ram i hd 3600 ü var medium-high arası oynatıor oda oyunları.
Yorumuna saygı duyuyorum. senin görüşün o şekilde benim görüşümde bu şekilde kolay gelsin, iyi forumlar.