Yok Tabiki =)
Yorumsuz
- 1
- 2
beşiktaşlılar size sesleniyorumlig sonunda görüşürüz 3-0'a güvenmeyin fazla paso ofsayttan gol attınızhakem sizi tuttu kazımı dövdünüz sonra maç aldık diye seviniyosunuz ligsonunda bende size gülüAynen Sene sonu görüşeceğiz... Ama Bu işte böyle gitmez...
Aynen Sene sonu görüşeceğiz... Ama Bu işte böyle gitmez...Konunu Güncelle Derim :)
Çok büyük takımsınız ama başkanınıza 50 milyon civarı borcunuz var, çok büyük kulüp böyle olunuyor heralde Beşiktaş? Daha iki gün önce kulüp başkanına yaptıklarınızıda daha unutmadık. Hem unutulmaması gereken birşey var. Herkes Rütbesini Bilecek ! Çok büyük kulüpsünüz yabizde 3 yıldız var, sizde 2 yıldız. Hatta 1 tanesi para ile satınalınma. İşte çok büyük kulüp böyle olunuyor :)
Taraftarlığınıznedense hep futbol üzerine, biz ise sporun her alanında varız gelindenerelerde olduğumuzu gösterelim derim :) Futbol dehalarısınız ya 3 maçkazandınız hemen büyük kulüp oldunuz vah vah.
şikeci fener bahçe yaz onunla ilgili sonuşlarda çıkıyor galata ve bjk değil yani fenerde var
bırakkın bunları hepsi Türk takımı
Bir FB li olarak çok kınadım gerçekteb zaten bing kullanıyorum
Ya neyin Türk takımı? Burada da mı milli duygularımızı öne atacağız? Ya en düşük İngiliz kulübünün bile bizden daha iyi tesisleri var. Yapmayın gözünüzü seveyim. İngiltere İkinci Ligi maçlarını izliyorum ve zevk alıyorum ama burada o yok. Dün izlediğim maç, ya koskoca Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü, defalarca milli formayı sırtına geçirmiş kişi oyunu geciktirtmekten sarı kart görüyor. Ya bu mu büyüklük? Bu mu futbol? Arsenal takımı Chelsea'den 2 gol yemiş, Chelsea hala gol arıyor canla başla mücadele ediyor, Arsenal oyunu çirkefleştirecek en ufak bir şey yapmıyor. Güzel güzel futbol oynuyorlar zevk alınıyor. Ama bize bak en düşük takımla bile maç yapsa bizimkiler, oyunu soğutmaya uğraşıyorlar. Bırakın ya yerim böyle büyüklüğüde futboluda.
Hortlattım konuyu fenevliler kim şikeci bida yazsın google a da görsün
google amcamı kararı verecek şimdi fenrbahçelilerin inatcılığını da anlamıyorum bariz görüntüler tel kayıtları var muhasebe de açık verdi hala neyi inkar ediyorsunuız bence google sizi Allah a havale etmiş yada şikeci bir takımı arama motorunda barındırmak istemiyor olabilir
- 1
- 2