Sadece Paylaşıyorum Yorum Yok :)
MÜTHİŞ.....Be gerçekmiş... Baktım onlar çıkıyor :)eee artık alem görsün, google da bunu kanıtlıyor, kim şikece kim değil...FB Herdaim UEFA kuralları çercevesindeki takım...
Güzel ya :D
seckin_kaya Şu mesajı düzelt be abi, GOOGLE bile biliyor daha neyine bu kadar ısrarcısnız...
Alıntı: world_pc seckin_kaya Şu mesajı düzelt be abi, GOOGLE bile biliyor daha neyine bu kadar ısrarcısnız... oFFF sus ztn sinirlendirdiniz beni
:)
YALANCI GOOGLE :@ ARTIK GOOGLE YERİNE BİNG KULLANICAM</
Alıntı: seckin_kaya YALANCI GOOGLE :@ ARTIK GOOGLE YERİNE BİNG O Kadar fanatik Beşiktaşlısın yani :)
EVET TABİ Kİ DE
S.W.A.T Eline sağlık dostum iyi buluş oldu, Merak ettim senin mi aklına geldi yoksa arkadşın mı dedi yoksa internet mi ?
seckin_kaya tam cevap yazıyordum neden sildi cevabını..
Seçkin Kaya:yoksa siz fanatik bir taraftar değil misiniz...
Evet, Çok güzel söyledin...Bende fanatik bir FENERBAHÇELİYİM...
YORUMSUZ :) http://kingsantillana.blogspot.c ... 3-fenerbahce-0.html
EN BÜYÜK FENERBAHÇE
Alıntı: mhmTR YORUMSUZ :) http://kingsantillana.blogspot.c ... 3-fenerbahce-0.html superrsin
Alıntı: Semih Özyurt EN G+T FENERBAHÇ evet bence de öyle Son Düzenleme: seckin_kaya ~ 28 Kasım 2009 20:53
Alıntı: world_pc Seçkin Kaya:yoksa siz fanatik bir taraftar değil misiniz...Evet, Çok güzel söyledin...Bende fanatik bir BEŞİKTAŞLIYIM... iyi o zaman sorun yok<
Evet, Çok güzel söyledin...Bende fanatik bir BEŞİKTAŞLIYIM...
Alıntı: world_pc Seçkin Kaya:yoksa siz fanatik bir taraftar değil misiniz...Evet, Çok güzel söyledin...Bende fanatik bir FENERBAHÇELİYİM... sen geride kalmışsın 3-0 ı ne çabuk unuttunuz</
Alıntı: Semih Özyurt GAY FB (GFB) komedi misin sen yaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D</
Alıntı: world_pc S.W.A.T Eline sağlık dostum iyi buluş oldu, Merak ettim senin mi aklına geldi yoksa arkadşın mı dedi yoksa internet mi ?Facebookta Gezerken Denk Geldim :)
Alıntı: Semih Özyurt EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ aferin sana<
Alıntı: seckin_kaya evet bence de öyleAl Bendende O Kadar
:) Sende büyük allah var beşiktaşş.... Ondan sonra DA FENER... Dünyayı yener....
Alıntı: world_pc :) Sende büyük allah var beşiktaşş.... Ondan sonra DA FENER... Dünyayı yener....
EN BÜYÜK TÜRKİYE VAR MI !!!!!!!!!!<