Yotil Mail Yeni Nesil Mail

Yotil Mail
28-07-2022, 23:33   |  #1  
Yotil Mail avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2022

Yotil Mail Servisi


Kendinize şunu soruyor olabilirsiniz: "küçük bir barındırma sağlayıcısı olarak, Google veya Microsoft gibi pazarda devler varken neden ayrı bir e-posta barındırma hizmeti sunmayı önemseyeyim?" Ve cevap, bu devlerin niş ihtiyaçları karşılamada kötü olduğudur . Bunun nedeni basit: Hedefleri en fazla sayıda kullanıcıyı yakalamak olduğu için kitlelere hitap ediyorlar.

Örneğin, piyasada verilerinin nerede depolandığıyla çok ilgilenen müşteriler var. Veri bölgeselliği , birçok müşterimizin Yotil Mail'e geçmesinin ana nedenlerinden biridir ve siz, daha küçük bir barındırma sağlayıcısı olarak, bu fırsattan yararlanabilir ve onu güçlü bir farklılaştırıcı olarak kullanabilirsiniz (örn., Birleşik Krallık'tan bir barındırma sağlayıcısıyım). Arap Emirlikleri ve ben, müşterilerimin verilerinin BAE'den asla ayrılmayacağını garanti ediyoruz).

Başka bir örnek, dil özellikleri olabilir. Yotil Mail, premium WebMail'imizde sağdan sola yazılan dilleri (Arapça, Farsça, İbranice) destekler, bu nedenle, örneğin İsrail'den bir barındırma sağlayıcısıysanız, bunu müşterileriniz için bir farklılaştırıcı olarak kullanabilirsiniz.

Müşterilerinizi en iyi siz tanırsınız ve ihtiyaçlarının ve gereksinimlerinin ne olduğunu bilirsiniz. Onlar için en önemli olan şey, bunu e-posta barındırma hizmetiniz için bir farklılaştırıcı olarak kullanabilir ve paketlerinizi buna göre planlayabilirsiniz.

E-posta Paketleri Nasıl Oluşturulur
Neyse ki sizin için Yotil Mail inanılmaz bir esneklik sunuyor, bu nedenle müşterilerinize ne tür paketler sunmak isterseniz isteyin, her şey mümkün. Yotil Mail 'in esnekliğini kanıtlayan bazı örnekler:


  • belirli depolama seçeneklerine sahip posta kutuları sunabilirsiniz (diyelim ki müşteriniz 5 GB'lık 20 posta kutusu ve 50 GB'lık 7 posta kutusu satın almak istiyor)
  • veya maksimum sayıda posta kutusuyla sabit boyutlu bir etki alanı e-posta barındırma hizmeti sunabilir ve yöneticinin posta kutularını istediği gibi yapılandırmasına izin verebilirsiniz.

 Kaynak: http://yotil.com/

Son Düzenleme: Yotil Mail ~ 08 Ağustos 2022 18:00 Neden: