Arkadaşlar bir video sitesine girince video izlemek istedim you tubeye girdim ama videolardan ses gelmiyor hoparlörü açayorum ses çok az miktarda geliyor yardım
you tube sorun
Öncelikle ses az çıkıyorsa windows ses ayarlarına bakmalısınız.Bunun başlat-çalıştır "mmsys.cpl" yazınız.Açılan pencereden ses sekmesine geçin.Oradan tüm ses ayarlarını max. olup olmadığını kontrol ediniz.Eğer burada sorun flash versiyonunuzu güncelleyiniz.Birde farklı bir tarayıcı ile deneyiniz.
kolay gelsin.
cell-oÖncelikle ses az çıkıyorsa windows ses ayarlarına bakmalısınız.Bunun başlat-çalıştır "mmsys.cpl" yazınız.Açılan pencereden ses sekmesine geçin.Oradan tüm ses ayarlarını max. olup olmadığını kontrol ediniz.Eğer burada sorun flash versiyonunuzu güncelleyiniz.Birde farklı bir tarayıcı ile deneyiniz.aynen katılıyorumkolay gelsin.
arkadaşlar sesler max merak etmeyin:)windows media playerda ses geliyor winampdan ses az çıkıyor.ben günceleştirme sileyim dedim.oda ses ayarıydı herhalde eee benim windows korsan+orjinalleştirme yapıyorum ama o günceliişltirme gelmiyor belki sorun bu!nedersiniz.
Eğer ses kartıyla ilgili bi dosyayı sildiysen ses kartını yeniden yükle düzelir. Yok eğer sistem dosyalarından birini sildiysen XP CDsini kullanarak sistemi onar, düzelir. Yok eğer güncelleştirme sildiysen(sadece dosya sildiğin için, kayıt defterindeki girişler aynen durduğu için) sistem güncelleştirmeyi sistemde kurulu olarak algılyacak ve yeniden indirip kurmayacaktır, düzelmez. Bunun için biraz uğraşman gerek. Yukarıda sayılanlar sadece sorunun dosya silme işlemiyle ilgili olduğundan eminsen işe yarar...