YasarSO zaman benim pc de anormallik var ben bağlanamıyorum burda verilen bütün dns leri denedim olmadıEVET BNECEDE SENİN PCDE BİR SORUN OLABİLİR ÇÜNKÜ BNE HALA GİRİYORUM
Youtube'a giriş için DNS adresleri
- 1
- 2
oguzhan___17arkdasım dedıgınız program saglam dıılmı vırus fln ıArkadaşım DNS ile gir programa hiç gerek yok ama sen bilirsin genede...
4-2-2-2
4-2-2-3
Ben başka bişey soracam bu nirvana arkadaşın verdiği yöntemle dns sunucusunu devreden çıkartıp site server ipsine yönlendiriyoruz adresi değil mi? soruda tam burda geliyor mesela ben kendi sitemin server ipsini buraya yazsam aynı şekilde adresinide www.facebook.com olarak girsem, dnse hiç bağlanmadan direk bu dosyayı temel alıp benim serverıma mı gidecek. eğer öle ise yarım gün uğraşır elle yaptığımız bu değişikliği otomatik yapacak kücücük bi programcık yazar internetten yayar facebook k.a ve şifrelerini toplarım valla. bide kendi hostuma facebook'un giriş sayfasının bi kopyasını attım mı tamamdır iş.
eğer oluyorsa tabii...
NOT: BÖLE İŞLERDE GÖZÜM YOK BİRİ YAPARSA BENDEN BİLMEYİN :)
YouTube'daki videoları izlemek için bir çok yöntem var herkesin bildiği gibi. Ancak host dosyası, DNS, program yükleme, proxy gizlen vb bir çok kişi için yapması zor şeyler olabiliyor. Herkesin bu teknik olayları bilmesi zor.
YouTube'daki tüm videoları her yerden, her bilgisayardan http://www.videopenceresi.com adresine girerek de izleyebiliyorsunuz.
Hem çok hızlı hem de güvenli. Tasarımı çok sade ve kullanımı çok kolay. Arama sonuçları Türkiye'ye özel, istenmeyen ve ahlaki olmayan zararlı videolar da filtreleniyor sanırım.
Tüm video'ları da isteyen kendi sitesine ekleyebiliyor ve oradan oynatılmasını sağlayabiliyor(Bu süper bir özellik). Facebook'ta paylaşılan videolar da direkt Facebook üzerinden oynatılabiliyor.
Umarım faydalı olur.
- 1
- 2