Youtube a DNS değiştirilerek girilebiliyormuş fakat sağlıklı çalışan bir DNS bulamadım.Bana acilen sorunsuz çalışan DNS gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim
Youtube'a giriş için DNS adresleri
- 1
- 2
hiç uğraşmana gerek yok aslında dns adresleriyle YoutubeJacker programını öneririm 390 kb lık kücük bi dosyayı kurup hızlı vede sorunsuz bi şekilde girebilirsin .... Zaten genellikle bu tür program kullanılıyo siteye girmek için
download: http://rapidshare.com/files/141741720/YouTubeJackerKur.rar.html
Kolay gelsin......
Bu program nasıl çalışıyor anlatırmısın.Programı kurdum ama nereye gittiği belli değil.
Tamam ok programı install yaptıktan sonra youtube direk açıldı.
Teşekkürler
390 kb lık bişey c program files e bak yoksada sorun deil yani ... program güncel dns adresleri kullanıyor programı çalıştırmana gerek yok .... direk yotube sitesine girebilirsin
OnnuuR1. : 4.2.2.1ben de niye çalışmıor
2. : 4.2.2.2
Bunlar çalışıyor...
208.67.222.222
208.67.220.220
bide bunLarı dene
dns sunucucu sadece internet explorer için geçerlidir firefox a işlemez
xHellknightxdns sunucucu sadece internet explorer için geçerlidir firefox a işDemek istediğin DNS adreslerini değiştirince sade internet exp. danmı giriş yapılıyor?
Öyleyse ben DNS değiştirdikten sonra firefoxdan yasaklı sitelere girebiliyorm...
N_I_R_W_A_N_ABaşlat'tan Çalıştır'a tıkla ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna bas.bir tek youtubede çalışıyor dier yasaklı sitelerde işlemiyor !!!!
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsEntere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defteri'ni seç ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yaz.
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.comörnek;
Sonra not defterinden sol üst köşede dosyaya tıklıyoruz ve kaydet'i tıklıyoruz.
a direk girişi yapıyorsunuz.NOT:
yukarıda görüldüğü gibi youtube nin IP adresini yazdık vede yanına site adresini yazdık.demek istediğim sadece yourube için geçerli değildir bu.
yasaklanmmış başka adresleride yazabilirsiniz youtubenin altına. yasaklı siteye ping atıyorsunuz ve IP numarasını öğreniyorsunuz.daha sonra bu IP numarasını yazıp yanınna site adresini yazıp yukarıdaki not defterinindeki youtubenin altına ekleme yapıyorsunuz.vtunnel,DNS,ayrı bir program,proxy gibi zaman alıcı şeylerle uğraşmanıza gerek yok.yukarıdaki yazdıklarımı bir kere yapın yeter.
1. : 4.2.2.1
Bunlar mahkeme kararı ıle engellenmiş sitelere girdiriyor ama Youtube da İş Görmüyor..
ramcho06208.67.222.222Bunlar openDNS'in DNS'leri. Bunlar işe yaramıyor.
208.67.220.220
bide bunLarıxHellknightxdns sunucucu sadece internet explorer için geçerlidir firefox a işYok öyle bir şey.
N_I_R_W_A_N_A'nın dediği gibi yaptım birkaç gün önce. Hem Firefox'da hem IE'de sorunsuz bağlanıyor.
Ayrıca Firefox için Proxy eklentisi de kullanabilirsiniz. PhProxy - InBasic eklentisiyle girelebiliyordum. Ama bir süre sonra siteye girmemeye başlıyordu.
HİPNOZUMbir tek youtubede çalışıyor dier yasaklı sitelerde işlemiyor !!!!hehehehe :D :DArkadaş IP adresi sadece youtube'a ait diyorda ondan, diğerleri için siteye ping atıp IP öğrenin bu yöntemle ekleyin...
Yardımlar için teşekkürler ufak bir program yardımıyla sorunum çözüldü
N_I_R_W_A_N_ABaşlat'tan Çalıştır'a tıkla ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna bas.verdiğin ipucu için teşekkürler NİRWANA gerçekten işe yarıyor.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsEntere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defteri'ni seç ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yaz.
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.comörnek;
Sonra not defterinden sol üst köşede dosyaya tıklıyoruz ve kaydet'i tıklıyoruz.
a direk girişi yapıyorsunuz.vtunnel,DNS,ayrı bir program,proxy gibi zaman alıcı şeylerle uğraşmanıza gerek yok.yukarıdaki yazdıklarımı bir kere yapın yeter.
OnnuuR1. : 4.2.2.1ben de de çalıştı
Bunlar çalışıyor...
4-2-2-2
4-2-2-3
ÇALIŞIYOR BNEDE...
Dns ile girişler TTNET tarafından farkedildiği için artık dns ile uğraşmayın.İlk kapatılmalarda dns işe yarıyordu fakat TTNET buna bir çözüm buldu ve açığı kapattı.En geçerli 2 yol olarak youtube jacker isimli yazılım ve proxy canavarı isimli yazılımla hızlı bir proxy atayıp girmektir.
Ne Çözümü Buldu Walla bne hala Giriom
yalmannNe Çözümü Buldu Walla bne halaO zaman benim pc de anormallik var ben bağlanamıyorum burda verilen bütün dns leri denedim olmadı
- 1
- 2