arkadaşlar bu gün youtube doğrudan giriş yaptım daha sonra başka sitelerede denedim onlarada doğrudan giriş yaptım.acaba youtube açıldımı yoksa benim pcnin ayarlarıylamı oynanmış.kısaca youtube doğrudan girebilen söylesin
youtube açıldımı
hayır açılmadı bir dahada açılacağını hiç sanmıyorum senin pc'nin ayarlarıyla oynanmıştır.
youtube'daki ip bazlı yasak kalktı(ne hikmetse), eskiden hosts dosyasına girilen youtube'un engellenmemiş ip'leri ile erişim mümkündü ama türk telekom komple tüm yollarla erişimi kapatıp sadece dns ayarları ile girebilme seçeneğini bırakmıştı. şimdi o yok yine, gerekli ip yönlendirmeleri ile tekrar giriş yapılabiliyor. olayın seninle ilgisinide kylie arkadaşım söylemiş zaten.
youtube açılmadı ama erişebilirsin!! www.ktunnel.com yada www.vtunnel.com adreslerinde ulaşabilirsin:D
ilginç ama hiç bir ayarıyla oynamadığım halde nasıl girebildigimi anlamadım
bugün ben de okulda giriş yapabildim.
açılmış olduğunu düşündüm.eve geldim yoki yine kilitli..
acaba okul proxy gibi bir şey mi kullanıyor ki youtube a girebiliyoruz?
evet bende anlamadım sabah gayet rahat girdim ama şu an tekrar giremiyorum.
Http Tunneling kullanılmadan da ulaşılabilir. Windows üzerinden bir dosyanın düzenlenmesi ile olabilecek şey. Çoğunuz da zaten bunun farkındadır.
c:\Windows\system32\drivers\etc\hosts adlı dosyayı notepad ile açıp düzenlemek kafidir.
hocam mesele şöyle şimdi adres satırına youtube yazıp girmeye çalışırsan girmeezsin ama bende bir defasinda klip arıyordum googleden ve google o klipi youtubda buldu ve bende bir tıklayım dedim girer belki diye ve you tube direkt girdim ves aatlerce rahatça dolaştım ama bu yöntem her zaman işe yaramıyor özellikle gece saatlerinde işe yarıyor.
Bahsettiğim yöntemle internet tarayıcınızdan www.youtube.com yazarak girdiğinizde hiçbir şekilde sorun yaşamayacaksınız. Youtube sadece tek bir ip (internet protokolü) üzerinden yayın yapmamaktadır.
Sizlerin sorununu giderecek, otomatik olarak youtube a tarayıcıdan www.youtube.com yazarak ulaşmanızı sağlayabilecek bir program paylaşabilirim fakat illegal bir paylaşım olur mu olmaz mı onun endişesi içerisindeyim...
Proxylerin yayıldıkça yavaşladığının farkındasınızdır. Bence bu kesin bir çözüm değildir.
Hosts dosyasını editlemek kesin ve kalıcı bir çözümdür.
Saygılarımla...
Çabanı takdir ediyorum fakat yineliyorum Proxy de ileride bir sorun olduğunda veya başka bir tarayıcı kullandığımda aynı işlemleri tekrarlamaktansa bir kez yaparım bu işlemi ve hiç bir tarayıcıda birşey yapmadan ve rahatça youtube un bant genişliği ve kendi download hızımla gereken bilgiye ulaşabilirim.
Saygı duyuyorum.
Aslında saygı duyuyorum ne demek biliyorsun.
Seninle iyi anlaşacağız gibi.Ciddiyim.
Aslında mükemmelik kuşkuların denenerek sonuçların iyi bir şekilde gözlenmesiyle en iyiye gitme çabasından başka nedir ki?
İyi forumlar...
proxylerin bu kadar hızlı olduğunu bilmezdim.
saolasın.