arkadaşlar dün youtube girip istediğim videoyu çok güzel bi şekilde izliyordum bugn youtube girdiğimde video izlemek istediğimde hemen hemen her videoda karşıma an error occured, please try again later yazısı çıkıor. buna bir çözüm yolu olan varsa lütfen benle paylaşsın şuanki sistem ayarlarım https://www.chip.com.tr/forum/sur ... osyasi_t168265.html bu konudaki gibidir.
DNS: 4.2.2.2.
4.2.2.3
youtube an error accured sorunu
Peki youtube girebiliyosun herhalde
İstiyosan sana daha iyi bir DNS ayaı verebilirim bütün sitelere girebilen<
Bahsettiğin konu benim konum. Aynı ayarları 2 aydır kullanıyorum sorun yok. Ayrıca DNS adresleri Google DNS ayarlı (violence'nin verdiği DNS adresleri) senin kullandığın Level 3 DNS adresi bazı sitelere girememe olabiliyor.
İnternet Download Manager kullanıyor musun ?
Bahsettiğin konu benim konum. Aynı ayarları 2 aydır kullanıyorum sorun yok. Ayrıca DNS adresleri Google DNS ayarlı (violence'nin verdiği DNS adresleri) senin kullandığın Level 3 DNS adresi bazı sitelere girememe olabiliyor.İnternet Download Manager kullanıyorum neden sordun
İnternet Download Manager kullanıyor musun ? <
Atilla benim ki level 3 ise bana daha yüksek level söyleyebilir misin
Level 3, DNS adresinin adı yani bi seviye değil. Google DNS, Open DNS, Comodo DNS gibi DNS isimleri var bunun adıda Level 3 DNS olarak geçiyor. Senin kullandığın Google DNS (8.8.8.8 / 8.8.4.4)
Video açılırken sayfa tam açıldığı sırada klavyeden ALT tuşuna basılı tut video açılacaktır. (Video açılana kadar basılı tut.)
Eğer yine açılmazsa hosts dosyasını tekrar indir ve atmayı dene.