Youtube Bağlantı Çözümü'ne Alternatif bir bilgi olarak ;
DNS, proxy filan uğraşmadan..
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc altındaki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına ağağıdaki satırı ekleyin.
208.117.236.70 www.youtube.com
Youtube Bağlantı Çözümü'ne Alternatif bir bilgi olarak ;
DNS, proxy filan uğraşmadan..
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc altındaki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına ağağıdaki satırı ekleyin.
ya hiç uğraşmayın youtubejacker bu işin aynısın yapıyor zaten.senin ip falan bulmana gerek yok
N_I_R_W_A_N_Ayaw ben verdim ya bunu 2-3 ay önce falan. hem birader öle sadeceemin misin? Ben bu yöntemle youtube nin altına üstüne getiriyorum senin dediğin gibi video açılmaması yada anasayfa dışında video izleyememe gibi bir sıkıntı ile karşılaşmadım çatır çatır anlayacağın
yazmakla iş bitmiyor. sen tek ip adresiyle sadece ana sayfadaki videoları izlersin. diğer sayfalarda açılır ama videoyu açamazsın.
yani sonuç olarak YOUTUBE den tam anlamıyla faydalanmak istiyorsan.4000 küsür tane daha ip numarası ve link girmen gerekir hosts dosyasına. hepsinin kayıtlı olduğu ve extra sitelerinde kayıtlı olduğu bir hosts dosyası bende mevcut.isteyen olursa atarım.
ultrasurf benim işimi görüyor..
http://www.gezginler.net/modules ... =ultrasurf&lid=6729
N_I_R_W_A_N_Ayaw ben verdim ya bunu 2-3 ay önce falan. hem birader öle sadeceDoğru diyorsun arkadaşım bendede 2 tane ip mevcut demekki o yüzden bazı videoları açamıyorum.sendeki hots dosyasını paylaşır mısın?
yazmakla iş bitmiyor. sen tek ip adresiyle sadece ana sayfadaki videoları izlersin. diğer sayfalarda açılır ama videoyu açamazsın.
yani sonuç olarak YOUTUBE den tam anlamıyla faydalanmak istiyorsan.4000 küsür tane daha ip numarası ve link girmen gerekir hosts dosyasına. hepsinin kayıtlı olduğu ve extra sitelerinde kayıtlı olduğu bir hosts dosyası bende mevcut.isteyen olursa atarım.
g-tunnel.com'da ii bideneyün..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14448355
Bu adreste belirtilen yöntemi kullandım. Hakikaten işe yarıyor. Doğrudan youtube ve benzer yasaklı sitelere girebiliyorsunuz. Yalnız ben 2 browser kullanıyorum (öteki firefox) ve buradaki yöntemi daha az kullandığım internet explorerda uyguladım. e-mail, banka işlemi, alışveriş gibi özel bilgi gireceğim siteler için firefox'u kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye.
ALTUNOLUK BEN YAZDIĞIN SATIRI EKLEDİM AMA YÖNETİCİ OLARAK OTURUM AÇ ÖLE BİŞEYLER DİYO YAZDIĞIMI KABUL ETMEDİ
208.117.236.70 www.youtube.com YAZDIM AMA AYARLARI KAYDET DEDİĞİMDE
YANİ YÖNETİCİ OLARAK İZİN AL FALAN DİYO BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM BİLEN VAR MI
ACİL CEVAP BEKLİYOM