YouTube'da yeni macera oyunu!

CHIP Online
29-03-2012, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Haberimizdeki YouTube bağlantısında bir video değil, popüler bir dizinin oyunu var!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yout ... ra-oyunu_32796.html


Resimlerle: Youtube için en iyi 20 araç!

Popüler TV şovu Mad Man, geçtiğimiz günlerde televizyonlara geri döndü. Gelirlerine gelir katmak isteyen YouTube ise şovdaki ana karakterin yerine geçebildiğiniz bir macera oyunu meydana getirdi.

Retro grafiklere ve seslere sahip oyun, size bir NES oyunu hissi veriyor. Oyun içinde 40'ın üzerinde video bulunuyor. Ancak oyundaki seçimlerinize göre tüm videoları ilk oynayışınızda göremeyebilirsiniz.

Mad Men, grafikli video oyunlarının ortaya çıkmasından çok daha önce doğmuş olsa da, oyunun eski grafiklere sahip stili onu etkileyici kılıyor. Oyunun üç farklı bitişi bulunuyor ve hangi bitişe ulaşacağınız, tamamen size bağlı.

Oyuna bu adresten ulaşabilir ve oynayabilirsiniz.

Tüm konu: YouTube'da yeni macera oyunu!

Resimlerle: Youtube için en iyi 20 araç!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Mad Man oyununu nasıl bitirdiniz?

erkan1994
29-03-2012, 23:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

ya arkadaş chip.com.tr ye sesleniyorum burdan böyle bebek oyunlarını yayınlaya yayınlaya gına geldi bize size gelmedimi artık hep aynı dandik çözünürlüğü bile olmayana bebeklerin bile gereksiz bulup çöpe gönderip hiç oynayamayacağı oyunları yayınlayıp yayınlayıp göndermeyin lütfen ne online nede böyle çok kötü kalitesiz çözünürlüğü hiç yok denecek kadar az olan oyunları hiçbir zaman gönderi yapmamanızı öneririm size sizin için söylüyorum böyle yapmazsanız daha çok ziyetçi ve daha çok üye kazanabilirsiniz bence