Selam arkadaslar. Daha önce windows 7 7600 sürümü kullanırken internet explorer üzerinden proxy ayarlarını byterelay olarak ayarlamıştım. Hem youtube hemde diğer sitelerde izlediğim videoları rahatlıkla internet download manager kapıyor ve indiriyordu. Sonrasında format atıp yeniden windows kurunca bir daha boyle bir lükse sahip olamadım. Bunun sebebini bilmiyorum ama bilen arkadaslar varsa acilen yardım talep ediyorum.
Chrome üzerinde proxy ayarlarını yapmış olmama rağmen sitelere girmezken mozilla firfox hemen giriyor. İnternet explorer daki ayarlar sayesinde o da giriyor anca ne mozilla ne de internet explorer hiç bir şeyi download ettirmiyor. Download kısmına bastıgımda ( sag tıkla farklı pencerede ac ) bu site engellenmiştir yazısıyla karsılasıyorum download manager larda artık eskisi gibi kapamıyor. Sizce ben bu durumu nasıl düzeltebilirim. Bir fikri olan var mı?
Mesela işin garip tarafı eskiden DNS ayarlarım 4.4.2.2 ve 4.4.2.1 işe yararken artık o da işe yaramıyor. DNS kısmına bunu yazdıgımda ha yazmışım ha yazmamışım değişen birşey olmuyor anlayacağınız. Umarım sorunuma care bulunur.