Merhaba arkadaşlar. Youtube'ye ne video yüklesem "Matched third party content. " diyor ve lisansı başkasında olabilir falan diyor. Halbuki videoyu bilgisayar ekranında "kendim" çekiyorum programla. Arkasına şarkı koymuştum kabul etmedi. Videoyu sildim tekrardan arkasına aynı şarkıyı koydum ses ayarlarını değiştirdim olmadı. Sonra yine kaldırdım ve bir yağmur sesi koydum. sesini biraz kıstım. Sonra onun arkasına da sözsüz bir müzik koydum ve yine aynı yazı çıktı. Başka kimsede böyle bir sorun yok herhalde! Neden böyle oluyor?
Youtube Telif Hakkı Sorunu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Yutube'nin beni en sinir ettigi yönü bu arka plandaki şarkı eğer Muyap'ta kayıtlıysa yada diğer yabancı firmalarda genelde engelliyor.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
iyi de ben yağmur sesi ve müziği arka arkaya koymuştum. ortaya yeni bir ses çıkmış olmuyor mu :) peki bu sorunun bir çözümü yok mudur?VArdır...
Çektiğin videoyu
windows movie maker yardımıyla wmv formatına dönüştür...
Videoyu düzenle movie makerla tekrar
Yükle...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228087) ~ 16 Nisan 2012 15:06
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
107 mesaj
Hazırladığım videoya arkaplan müziğinin telif hakkı idiası ile engelleyip duruyor, bu gidişle alternatif video paylaşım sitesi bakacağız artık. Youtube sinir etmeye başladı beni.
Hazırladığım videoya arkaplan müziğinin telif hakkı idiası ile engelleyip duruyor, bu gidişle alternatif video paylaşım sitesi bakacağız artık. Youtube sinir etmeye başladı beni.aynı sorunun kurbanlarıyız. bir şey de yapamıyorsun. bu çok fazla tekrarlanırsa bir de mahkeme işi felan çıkmasın!!! :(Son Düzenleme: seto__ ~ 17 Nisan 2012 14:50