Youtube ve dailymotiona giremiyorum.

nighthunted
15-04-2010, 02:10   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj

Arkadaşlar youtube ve dailymotiona günlerdir giremiyorum. Dailymotiona girmek istediğimde internet explorer hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor sinyalini alırken, youtube da ise internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor sayfası çıkıyor. Ne yaptıysam olmadı anti sansür, youtube jacker, dns numaraları değişimi. Bu sorundan başka virüs girdiğine dair bir işaret de almıyorum. Sorun ne olabilir acaba şimdiden teşekkürler.

emir70
15-04-2010, 02:54   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

evet arkadaslar bi konuda yardim ederseniz seviniriz butun tarayicilari denedim pc yide guncelledim ama yinede giremiyoruz yuo tu be serverine erisemiyoruz

secfur
15-04-2010, 04:50   |  #3  
secfur avatarı
Yıllanmış Üye
375 mesaj

nternet explorerde şu ayarları uygulayınca giriyor:

araçlar>internet seçenekleri>bağlantılar>yerel ayarlar>otomatik yapılandırma komut dosyasını kullan kutucuğunu işaretleyip     şu adresi yazıyoruz    "http://go.navige.com/"      tırnaklar hariç tabi.youtubeye ben böyle girdim.herhangi bir zararınıda görmedim. bunu  win7  de uyguladım diğer işletim sistemlerinde olmazsa bilemiyorum.firefox  kullananlar varsa :
yine araçlar>seçenekler> gelişmiş >ağ>ayarlar>otomatik vekil sunucu ayarlarının kutusunu işaretleyip   "http://go.navige.com/"  yazıyoruz bu kadar.

ilgili site adresi burda burayıda inceleyebilirsiniz:

http://www.navige.com/

nighthunted
15-04-2010, 11:40   |  #4  
OP Üye
51 mesaj

İlgine teşekkür ederim kardeş. Malesef bu yöntem de işe yaramadı. Anti sansür, youtube jacker, dns numaraları değişiminden başka host dosyasında değişiklikde denemiştim olmadı. Son olarak senin yöntemde çözüm olmadı. Neredeyse  10 gündür youtube ve dailymotion a giremiyorum virüs var diyeceğim ama garip olan şu: virüs olduğuna dair bir sinyal yok bu sorundan başka, yani bilgisayar canavar gibi çalışıyor. Bilgili arkadaşlardan ricam bana şu konuda bilgi vermeleri: Böyle bir virüs türü olabilirmi? Yani bilgisayara girdikten sonra on gün sonra bile onda en ufak bir yavaşlatma yaratmayıp bu bendeki youtube sorununu çıkaran. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

clickonline
15-04-2010, 13:39   |  #5  
clickonline avatarı
Yıllanmış Üye
459 mesaj

Temprory internet files ve Cookieleri sil.

ATF Cleaner kullanabilirsin.

secfur
15-04-2010, 16:17   |  #6  
secfur avatarı
Yıllanmış Üye
375 mesaj

arkadaşım   bu yöntemin yüzde yüz  olması gerekir  ayrıca yasaklı diğer sitelerede  girmek için ideal bir yöntem  sen herşeyi doğru yaptığına eminmisin ?

videosu vardı hd kalitesinde bir türlü yayımlayamadım buraya :(

facebook adresin varsa burayı inceleyebilirsin .

http://www.facebook.com/home.php ... 398555014090&ref=mf

Son Düzenleme: secfur ~ 15 Nisan 2010 21:26
copy_64
15-04-2010, 23:42   |  #7  
copy_64 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
370 mesaj

navige.com girin tüm deyaylar var orda..................

nighthunted
16-04-2010, 12:19   |  #8  
OP Üye
51 mesaj

Temporary internet files silme işlemi nasıl yapılıyor anlatabilecek biri varmı acaba? Onun dışında zaten navige de dahil olmak kaydıyla denemediğim şey kalmadı. Format atiyim diyorum ama dediğim gibi virise dair en ufak bir işaret yok. Bilgisayar fişek hızında.

Son Düzenleme: nighthunted ~ 16 Nisan 2010 12:20
Valeron
20-02-2011, 02:13   |  #9  
Yeni Üye
23 mesaj

Kardeşim Sorunun Cevabı İşte Böyle

Bilgisayarım - C - Windows - System32 - Drivers - Etc - Hosts Dosyasına Çift Tıkla Not Defteri İle Aç
Çıkan Ekranda localhost Yazısının Altında Dailymotion Youtube yazısını Görebiliyormusun ? (Şöyle Yazıyor Olması Gerek  ->  127.0.0.1 www.dailymotion.com ) Bu Şekilde Gördüğün Tüm Satırları Sil Kaydet Ve Çık
Kolay Gelsin