Yüksek tanımlı videoların giderek yaygınlık kazanması ertesinde Youtube da kullanıcıların yükledikleri video kapasitesini 1GB'tan 2GB'a çıkarttı.Yapılan bu yeniden düzenlemeler ertesinde böylece istediğimiz içeriği bundan böyle video kameramızdan direkt olarak siteye yükleyebileceğiz.
Bunun haricinde gerçekleşen bir diğer yenilik ise, yüklemek istediğimiz bağlantının sonuna '&hd=1' eklememiz halinde videonun direkt olarak HD olarak oynatılacak olması. Bu arada 10 dakika sınırlamasının da devam ettiğini hatırlatalım.
Youtube video yükleme boyutunu 2 kat arttırdı
- 1
- 2
arkadaşlar ingilizcem az olduğu için youtube ye video koyamıyorum ben..
tek tek adım adım anlatıcak var mı ?
youtubea gir üye ol ya üyeliğin varsa giriş yap girş yaptıktan sonra en üstten sağda upload tuşuna bas ordan gözatdan dosya seç sonra upload tuşuna bas uploadlanır ;)
internet kotasız ama bu ttnet in hızı ile bu hd video lar çok bekletir
oğuz pc teşekkür ederim..youtube ye video koydum ..
yanlız koyduktan sonra seslerde biraz karışıklık oldu.. anlatır mısın bunun çözümü var mıdır ?
sözde yasaklı bu site : )
youtube video kalitesini artırsın, hd yayına geçsin :) biz de engelleyelim siteyi, aman bize vergi vermiyosun diye
Gelirler masrafları karşılayamıyor, YouTube zarar ediyor haberleri dolaşırken YouTube'un böyle bir şeyler sunması gerçekten güzel...
konu nerden nereye gitti arkadaşlar konuyu sarkıtmayalım lütfen biz yasak kalktı demiyoruz sadece bilgilendiriyoruz...
halen yasaklı olması büyük kayıp
yasak kalkmadı ama bazen direk girebiliyorum youtube'a
bende de öyle oluyo mesela dün akşam girdim, sonra kapatıp tekrar denediğimde giremedim :S
yasakla bişe konuşmayın kardeşimmm!
Şu Youtube Sunucuları Çöksede Kurtulsak
- 1
- 2