arkadaşlar ben youtube a girebiliyorum ama video lar açılmıyor neden olabilir?
youtube videoları açılmıyor
C:\WINDOWS\system32\driverrs\etc yolunu takip edip Hosts dosyasını linkdeki dosya ile değiştir.Sorunun çözülecektir...
C:\WINDOWS\system32\driverrs\etc yolunu takip edip Hosts dosyasını linkdeki dosya ile değiştir.Sorunun çözülecektir...www.dosya.tc/hosts_8599.rar.htmlartık youtube da açılmıyo :/
YouTube jacker kurulu mu pcinde ?
aynı problem bendede var
youtubejoker kurulu
Valla bende oldu önce youtube jacker ı kurdum, sonra da host dosyasını değiştirdim.Artık videolar açılıyor.
işyerimde youtube ye giremiyorum akşam evde yazabilirim
Pcyi yeniden başlat, Tüm Cookiesleri sil, bir de ie8 kullanmayı dene :)
yaw hiç öle ugrasmayın tercih edilen dns sunucuna 4.2.2.4 yazın gerisine karişmayin
arkadaşlar bakın tek yapmanız gereken
C:\WINDOWS\system32\driverrs\etc yolunu takip edip Hosts dosyasını not defteriyle aç yukardan 3satır yazan youtube yerleri silme gerisini silin gitsin sonra kaydet çık youtube gir bana teşekkür et hacckerss...
arkadaşlar host dosyasını not defteriyle açın yukardan ilk3 satır youtube yazan yerleri silme aşadaki yazanları sil kaydet çık şimdii videoda açılıyor youtubeyede giriyor...
arkadaşlar host dosyasını not defteriyle açın yukardan ilk3 satır youtube yazan yerleri silme aşadaki yazanları sil kaydet çık şimdii videoda açılıyor youtubeyede giriyor...