O kadar araştırmama rağmen flv uzantılı videoları birleştiren Shareware/Freeware/demo/3 günlük hiç farketmez bir tek yazılım bulamadım ! bilenler varsa link veya program ismi verebilirse acılarım son bulacak.
Youtube videolarını birleştirme !
Peki flv uzantılı video'yu önce avi veya mpeg'e çevirip sonra birleştirmeyi düşündün mü, denedin mi??
Zaten şimdiye kadar hep öyle yapıyordum,
flv yi mpg yapıp TMPGenc programı ile birleştiyordum ama o şekilde daha fazla yer kaplıyor, video formatı çevirme zahmetine girmemek ve yer tasarrufu sağlamak için flv videolarını birleştiren tek yazılım bulamadım
Ben de bilmiyorum.. "flv joiner" diye aratmışsındır zaten..
Bilen varsa yazar heralde..
"flv joiner" diye aramamıştım hiç, "ApecSoft AVI 3GP Joiner" diye bir program bulup denedim ve videonun sesinde hafif parazitlenme oldu yani boğuklaştı, yinede sağol
Programı denedim ama bundaki ses kalitesi bir öncekinden daha berbat çıktı üstelik birleştirdiği videolarda görüntü aynı anteni çekmeyen tv gibi yinede tavsiyen için sağol.
harek kardeş,günaydın.Ozaman,youtube görüntülerini flv formatından mpeg formatına çevirmenizi tavsiye ederim.Ben programı denedim daha önce.Harika çalışıyordu.haydi kolay gelsin
Günaydın kardeş, benim amacım videoları flv olarak birleştirmek zaten, mesela sana örnek veriyim, 8 mb lık 2 adet flv'yi mpg yapıp birleştirip tekrar flv yaptığımda hem ses kalitesi baya düşüyor hemde 8+8=16 olması gerekirken 100 küsür mb filan oluyor, harddiskte toplam 50 GB video birikti ve uzun ömürlü bir arşiv olşturmanın derdindeyim, yani bunca zahmete katlanmaya üşeniyor insan :)