merhaba arkadaşlar youtube internette yazılan girme şekillerinin hangisini denediysem giremedim ilk başlarda siteye girince mahkeme kararıyla girilemiyor yazısı çıkıyordu şuanda ise sunucu bağlanamıyor diyor acaba ayarlarla uğrasırken birşeyi sildim de mi böyle oluyor girebilmem için yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
youtube ye girmek
ağbağlantılarına gir orda yerel ağbağlantısına sağ tıkla özellikler de internet erişim kurallarına tıkla ip i otomatik değilde el ile ayarlayı seç bunları yaz olur 208-67-222-2
208-67-220-220
özelliklerden internet erişim kurallarını bulam
adım resimi attım burdan nereye girmem gerekiyo
şu şekilde aptım olmadı yine sunucu bulunamıyo diyo siteye girince
209.85.229.99 www.youtube.com
209.85.229.99 youtube.com
Bunları c:\windows\system32\drivers\etc içindeki host dosyasını birlikte aç diyerek not deftertyle aç bunları altına yapıştır daha sonra youtube girecektir ama DNS leri yine girmen lazım yoksa videolar açılmaz
Selametle...
Normal yollarla suan girilemiyor. Ulaştırma bakanıyla anlaşma yapılana kadar da girilemeyecek malesef. Benim Şöyle bir host dosyam var. İndirip ister winrarla açıp kendinize göre düzenleyin ve etc klasorune kaydedin. İster çift tıklayıp yerine gönderin. Şuan bu dosya ile google earth, picasa web albumleri, youtube falan açık durumda... Lazım oldukça da güncelliyorum. Ya da dediğim gibi kendiniz de güncelleyebilirsiniz...
Ayrıca dnsleri yinede girmesi lazım diye bir olay yok. Hosts dosyasında yapılan ayar yetiyor da artıyor bile demiştim vaz geçtim. AYrıca dns ayarı yapmak gerekiyor. En basiti google dns mesela...
8.8.8.8
8.8 .4.4