arkadaslar gecenlerde adobe shockwave updatei geldi benim bilgisayara updateledm norton security scan die bi prog ram geldi virus olmadıgını dahha onceden ogrenmistim o yuzden nese dedm sonra youtube'a girdim video bakıcaktm ama hcibir videonun acılmadıgını farkettm sonra izlesene'ye girdm orda acılıo videolar ne yapmam gerek youtubedan izleyebilmem icin....
Youtube.com
hmm bence nortonla bi alakası yokama nortonu silmeyi dene bendede nortonu yüklemişti tam oyun oynuyordum aşağıda norton çıktı ve bilgisayar yeniden başlıtalacaktı daha sonra nortonu sildim hiçbişey olmadı
DNS ayarlarını 4.2.2.5 yap.
youtube girmek için ne kullanıyorsun proxy siteleri üzrinden bağlanıyorsan onlarda video açılmıyo flash player yükleyin falan diyo opendns kullan ayrıca o nortonda virüs olabilir milleti kandırmak için artık gerçek virüs programlarının ismini kullanıyolar çünkü nortonun securty scan diye bi programı yok diye biliyorum internet security antivirüs norton 360 var ama securtiy scan yok
opendns.com un dns adreslerini kullan 208.67.220.220 208.67.222.222 her türlü yasaklı siteye girersin
opendns'in ip'leri veya arkadaşın dediği gibi 4.2.2.5 / 4.2.2.3 / 4.2.2.1 gibi alternatif açık dns'ler kullan. en son youtube ile bakanlığın görüşmelerinin haberleri vardı ortada, o gün bugündür o youtube hatası başladı Türkiye ip'leri ve dns'leri ile bağlananlarda...