Ben iş yerinde YouTube ye bağlanmak için ağ bağlantılarımdan İnternet iletişim kuralları (TCP/IP)
YEĞLENEN DNS 4.2.2.1
DİĞER DNS 4.2.2.5 yaptım burdan rahatlıkla izleyebiliyorum ama evdeki pc de aynı işlemi yaptım olmadı bana yardımcı olurmusunuz
YOUTUBE
Aşağıdaki linkteki dosyayı indir. indirdikten sonra dosyayı rar klasöründen çıkart.Aşağıda belirtildiği üzere, kullandığın işletim sistemine uygun yere dosyayı yükle. Bu şekilde hiçbir ayar yapmadan girebilirsin Youtube'a
windows vista = bilgisayarım\c:\windows\system32\drivers\etc
windows xp = bilgisayarım\c:\windows\system32\drivers\etc
windows 2000 =bilgisayarım\ c:\winnt\system32\drivers\etc
win 98/me = bilgisayarım\c:\windows
birde open dns i deneyin
208.67.222.222
208.67.220.220
Bende de bir sorun var. Firefox ta youtube'dan video izleyemiyorum. Ama IE de bir sorun yok. Hosts dosyasını da ayarladım ama değişen birşey yok. Video izlemeye çalıştığımda "An error ocurred. Please try again later" gibi bir hata çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
FizikAşağıdaki linkteki dosyayı indir. indirdikten sonra dosyayı rar klasöründen çıkart.Aşağıda belirtildiği üzere, kullandığın işletim sistemine uygun yere dosyayı yükle. Bu şekilde hiçbir ayar yapmadan girebilirsin Youtube'awindows vista = bilgisayarım\c:\windows\system32\drivers\etc
windows xp = bilgisayarım\c:\windows\system32\drivers\etc
windows 2000 =bilgisayarım\ c:\winnt\system32\drivers\etc
win 98/me = bilgisayarım\c:\
derdani
Arakadaşım dediğini uyguladım ama düzelmedi.
Fizik arkadaşımızın yöntemini neden denemiosun da dns faLn uğraşıosun?
By ÇağrıYOUTUBE'A KESİN VE ÇOK KOLAY ÇÖZÜM:Bu dosya içindeki ip ler bir işinize yaramaz çünkü eksik, dahası güncel olmadığı için sadece siteye girersiniz. Dosya indirmek istediğinizde sadece bakarsınız. Örn: megaupload sitesinden bir dosya indirmeyi deneyin bakalım becerebilecekmisiniz. Diğerlerini yazmıyorum bile.
Bu program sayesinde Youtube sorunsuz girebilirsin. Çok hafif bir program. Ben Mozilla kullanıyorum. Bu program sayesinde Youtube'u Mozilla da sorunsuz açıyorum. Denedim İnternet Explorerda da çalışıyor.
İşte Link:Verdiğiniz dosyayı düzenledim aşağıdaki işinizi görür. Daha fazlasını imzamda bulabilirsiniz.