YouTube'deki Videolar Donuyor

cihanpc27
18-03-2016, 17:50   |  #1  
cihanpc27 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj

Yaklaşık olarak 1-2 aydır YouTube'de izlediğim videoları HD oynatamıyorum ve bazen 144p'ye kadar düşüyor ve videolar donuyor. Bunun sebebi ne olabilir?
AKK'yi aşmadım hoş internete gayet hızlı giriyor dosya filan indirirken hızlı indiriyor ama YouTube'deki videoları izleyemiyorum. Acaba YouTube bir kısıtlama filan mı getirdi bana özel :)

Acaba genel bir sorun mu sizler de de böyle oluyor mu?

İşletim sistemi Win 10 Pro

Yardımlarınız için teşekkürler.

cihanpc27 bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
teknolojiaşığı
18-03-2016, 19:09   |  #2  
teknolojiaşığı avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 67
106 mesaj

arkadaşım...evimizde ayilecek 4 kişi her gün sürekli bilgisayarlarımızın üzerinden internete girip yayın seyredişimize rağmen 25 mbps ve 150 gbps wifi modem üzerinden aldığımız netimizde akn sınırımızı pek aşmıyoruz bazı ayların son günlerinde aşırı yayın izleyince kotayı geçerek akn sınırını aşıyoruz fakat youtube üzerinden seyrettiğimiz vidyoları genellikle sıkıntısız izleyebiliyoruz üstelik high definitaion versiyonları bile sadece bazen hafif takılmalar eşliğinde seyrediyoruz ancak yeni teknoloji 4 K yayınlarını malesef benim bilgisayarım 5 yıllık model olduğundan dolayı gösteremiyor...!!!