Yuh artık !!! üzerine

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
selimhun
29-03-2007, 14:58   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Forumlardan başlığı altında böyle bir konu görünce....yeni bir teknoloji filan çıktığını düşündüm...tıkladım..ama..sorun ...başkaymış..

Bu tartışma gerçekten boyutunu aşmış..Sonuçta Chip dergisi de Chip online da piyasaya sunulan birer üründür. Beğenmezseniz kullanmazsınız..!!!!Okuyucu olarak eleştirmek  hakkı vardır.Ama sövme ..sayma hakkı yoktur.

Eleştirilen konulara da bakıyorum....antivirüs testleri...tweak programları....Biraz akıllı olalım...

Ben Toyota araba kullanıyorum...ehhhh işte  ...sürati filan güzel...Chip-Tuning yapalım  250 km  vurursun ...diyenler oldu !!!!!!  Araçlarda chip tuning sitelerine de bakarım...meraklıyım...ama..yaptırdım mı ???

HAYIR  ...

akıl..mantık....sağduyu...Teknojilerden evvel insana bunlar gerekli bence!!!!!

Saygılar,

Selçuk İslamoğlu
29-03-2007, 15:08   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Sağduyunuz için teşekkürler. Malesef bir takım şahısların amaçları böyle bir kargaşa yaratmak olmuş, meyve verilen ağacı taşlama yoluna gitmişler. Eleştiriden öte saygısızlığa varılan her konuyu sildim az önce. İzninizle tartışmanın uzamaması için bu konuyu da kilitliyorum.