Meraba arkadaşlar geçen bilgisayarıma kim engellemiş die bi program yükledim ama baktım işe yaramıo hemen geri kaldırdım. Ama hala pc yi açtığımda altta gözüküor ve bazen birsürü oluo bilgisayar donuo :S kaldırmama rağmen böle acaba ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
yüklediğim programı kaldıramıyorum
bence en temiz yöntem format ben format attım arkadaşım..
format at gec en iyisi o zaman tamamen kurtulmuş olursun
hallettim sanırım :) hepinise çok tşkler :)
helios_pteraBu tip şeylere kanmayın arkadaşlar yok kim engellemiş kim silmiş çok mu önemli zaten anlamam ki bunlar hep yalan dolan şeyler kimlik avından başka bişey değil. programın kayıt girdileri vardır onları aratıp silmen lazı
Msn'nin kendi içinden görebiliyosun zaten :D Seçeneklerden Gizlilik sekmesine tıkla izin verilenler listesindeki adreslere sağ tıkla eğer SiL yazısı Gri tıklanamaz halde ise o kişinin listesindesin demektir. Eger Sil < yazısı siyah görünüyor ve tıklanabiliyorsa sizi listesinden silmiş demektir. sizde tıklayın Silin gtsinn:D:D:D
new age24 dediğin yöntem harbi buluyo saol
sistemi güvenli modda açıp combifi dene bi
Merhaba ben 2-3 yıl önce bir nedenden format attırmıştım bilgisayara.Bilgisayarcı bana Online Haberler diye bir program da yüklemişti başta güzel geldi fakat şimdi sıkıldım silmek istiyorum.Fakat program Denetim masasında program ekle-kaldır listesinde de gözükmüyor nasıl sileceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba ben 2-3 yıl önce bir nedenden format attırmıştım bilgisayara.Bilgisayarcı bana Online Haberler diye bir program da yüklemişti başta güzel geldi fakat şimdi sıkıldım silmek istiyorum.Fakat program Denetim masasında program ekle-kaldır listesinde de gözükmüyor nasıl sileceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.O tür programlar direk exe yi açıp çalışır bağlantılı dosyaları yokdur direk silersen silebilirisniz.
Siz yinede tam adını verip bakarız online haber diye bir şey yok nette haberler vs var ama tam adı ve üretici vs bilgileri lazım.