Merhaba arkadaslar.
aşağıdaki resimlerdende anlaşılacağı üzere oyun yüklendikten sonra böyle bir hata veriyor hangi oyunu yüklersem acılıyor gıbı oluyor. sonra hata verip kapatmak durumunda kalıyorum. yardımcı olmanızı rıca ederım. Sadece call of daty calışıyor
İşletim sistemi windows vista 32 bir servis pack 2 yüklü
yükleme sonrası acil yardım
ekran kartınızı yazarsanız yardımcı olabilirim..yetmiyorda olabilir..directx hatası alıyorsunuz..ve video belleğiniz yetersiz buluyor sanırım..ekran kartınızın en quncel versiyonun yukleyin..directx microsoft sitesinden bir daha yüklemenizi tawsiye ederm..hanqi oyunları acmaya calısıyorsnz..?..
HIS HD4890 1 GB 256 BIT DX 10.1 eKran kartı kullanıyorum özellikle directx 10 yuklemek ıcın vista yukledım ekran kartı en son surumu yukledım ama dırect x 10 u sonradan yukledım belkı o guncel degıldır bır deneyeyım bakayım tsk ederım....
Not: Dırect x 10 yuklu gozukuyor dxdiag dan baktıgımda program içeriğine baktıgımde vindows 2000 , xp için olduğu yazıyor. Direct x 10 sadece vistada çalışır herhalde korsan bir program göz boyamak için yazmışlardır. Vista için direct x 10 indirebileceğim bir site varmı bilindik güvenilir.
1 ay önce Ilk kurulum esnasında Windows vista 32 bit sp2 en son güncellemeleri yaptım ama direck x 10 u yuklememiştim güncellemeler bitti sonra yukledım. vistanın kendı direct x 10 yuklu gelmıyormu ıcerıgınde...
tsşk ederim şimdiden....