Yüklenemeyen Güncelleştirmelere Çözüm?
Bu program ne yapıyor tam olarak acıklarmısın?
Mesala kullanımından bahseder misisn?
Kabaca bilgi vereyim.
öncelikle bu bir program değil küçük bir bat dosyası. Kullanımı için çalıştırmanız yeterli. Yaptığı iş; bu sorunun ortaya çıkmasına sebeb olan dosyada gerekli düzenlemeri yapıyor.
Bu sadece xp işletim sistemi içinmi ?
Vistaylada kullanılabilinir de, onda böyle bir sorun oluyor mu ki ? Ben karşılaşmadım
Bilmiyorum ben şimdiye kadar hiç bir güncellemede hatayla karşılaşmadım.Yani karşılaşılırsa diye sordum.
msdestek'in çok sık kullandığı bir bat dosyasıdır gerçekten faydalı bir araçtır. vista içersinde de kullanılmakta ancak batdosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız gerekecek
yukarıdaki bat dosyası iş yaramadı hala güncellemeler yüklenemedi diyor yardım edebilirmisiniz
şinasi_____yukarıdaki bat dosyası iş yaramadı hala güncellemeler yüklenemedi diyor yardımtekrar tekrar deneyin. Sisteminiz vista ise yönetici olarak çalıştırın.
çok teşekkürler işe yaradı galiba ilk seferde bi hata yaptım.
Valla Süpersin arkadaşım.Allah razı olsun.Güncelleştirmeler yüklendi.
Bat dosyasını çalışıken biraz zaman geçiyor sadece.
Allah senden razı olsun khramn kardeş. Gerçekten ismin gibi bi kahramanlık
yaptın en azından benim için.
Çok teşekür ediyorum...
Sırf bu yüzden format atmıştım bilgisayarıma. Ama artık öğrendim nasıl olduğunu. Paylaşım için saol
khramn kardeşim allah rağzı olsun bende xp sp3 kullanıyorum yasal deildi zaten programla yasal yaptım işletim sistemimi.Ama genede güncelleştirmeler felan yüklenemiyodu her seferinde hata alıyodum. Koyduğun programı sadece çalıştırmam sorunu çözdü microsoft un sitesinden guine midir nedir o nalet şey başarıyla tamamlandı:)Diyer 550 MB lık güncelleştirmelerde siteden iniyor çok saulasın.
Gene çözüm biziz, biz bize yeteriz. selametle.
ya kardeş norton internet securyty 2007 firewall ı güncellerken failed yazıyo işe yarar mı bunda da...
Sağolasıb izocam vallahi süpersin Haftadır uğraşıommm
sp3 kur ek yükleme istiyordu sanırım çözeceğim bu dosya ile teşekkürler
Paylaşımının için çok saol irfan abi