Yüklenmeyen web sitelerini açın!

CHIP Online
12-05-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir web sitesi, Chrome veya Firefox'unuzda doğru düzgün açılmıyor mu? Bir de bunları deneyin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yukl ... ini-acin_33574.html

Resimlerle: 20 felaket web sitesi

Bir web sitesi, web tarayıcınızda açılmıyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Böyle bir durumun çok sayıda nedeni olabilir, ancak sorunu kendi başınıza aşmanız mümkün. İşte vazgeçmeden önce deneyebileceğiniz birkaç şey.

User Agent'ı değiştirin: Bazı web siteleri, "uzun süredir güncellenmemeleri" nedeniyle Chrome ile çalışmayabilir. Bunun nedeni Chrome çıktığından bu yana sitenin güncellenmemiş olması olabilir. Bu durumda siteyi başka bir web tarayıcısını kullandığınız konusunda ikna etmeniz işe yarayabilir. Bunun için web tarayıcınızın "user agent" dizisini değiştirmeniz gerekiyor.

Chrome'da user agent'ı değiştirmek: Herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan Chrome'un user agent dizisini değiştirebilirsiniz. Araçlar > Geliştirici Araçları > User Agent üzerine yaz yolunu izleyin. Bu işlem, sadece Geliştirici Araçları açık olduğu sürece user agent'ınızı değişterecektir, dolayısıyla web sitesiyle işiniz bitene dek pencereyi kapatmayın. User agent'ı User Agent Switcher eklentisi ile de değiştirebilirsiniz.

Tüm konu: Yüklenmeyen web sitelerini açın!

Resimlerle: 20 felaket web sitesi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Açılmayan web siteleri için farklı bir çözüm öneriniz var mı?