selam arkadaşlar neden ram kullanılamıyor diyor anlamıyorum denetim masasında ram 3gb olarak gözüküyor. ve neden 3gb nin tamamı kallanılmıyor da 2.20 gb kullanılıyor beni aydınlatırsanız sevinirim
yüklü fiziksel Bellek(RAM) Kullanılamıyor!!!!!
Çünkü zaten geri kısmını şuan siz kullanıyorsunuz. :)
Orda yazan yüklü fiziksel bellek bilgisayarda bulunan ram miktarını, kullanabilir fiziksel bellek ise, şuan sistem tarafından kullanılmayan ram miktarını gösterir. Resime göre 700 mb ram civraı kullanımda. Yani sorun yok...
görev yöneticisinden , performans sekmesi ne alemde ?
yorumlarınız için teşekkür ederim peki neden yüklü fiziksel bellek ram kullanılamıyor yazıyor? birde benim ramlerim 3 gb ddr2 800 mghz ama biosta 677 olarak görünüyor bunun nedeninide söylermisiniz sayın recep ve mustafa kardeşim :)
görev yöneticisi normal :D %22 kullanıyor.
hayır anlamadınız beni neden daha az demiyorum onun üstünde neden kullanılamıyor yazıyor onu soruyorum bide mghz olayını ...
benim ekran kartımda paylaşımlı ama toplam 3,00 GB diyor ... onla alakası yok ? daha önce windows vista veya xp kullanıp da böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?
Ekran kartım : nvidia 8600M GT (Paylaşımsız)
Bu da demek oluyoki kullandığınız belleği "Kullanılabilir Fiziksel Bellek" bölümünden eksiltiyor. ;)
tamam arkadaşlar konu kilitlenebilir .D