ARKADASLAR BU RAMİN NE OLDUĞUNU FELAN BİLİYOMDA VİSTA HOME PREMİUMDA 1 GB DEN 2 GB YE CIKARMANIN BASKA BASKA ETKİLERİNİ MERAK EDİYORUM TTEŞEKKÜRLER KARDEŞLERİM
YÜKSEK RAMİN YARARLARI NEDİR
başka başka neler olabilir acep
arkadaşların dediği gibi birşeyi kopyalarken ram ne kadar buyuk olursa o kadar az boşaltma işlemi yapacaktır ne akdar az boşaltma işlemi yaparsa oda sıze zamn kazandırır ve performansı arttırır
sistemin rahatlar tabiki.. ne olacak.. çoğu uygulamayı çok daha rahat çalıştırır.. genelde ramlerde az kasma yoktur.. ya hiç kasmaz pc ram bol yettiği için.. yada tam kasar.. tamı tamına yeterse az performansla yetinirsin.. 2gb ramden asagı sistem alınmaz bugun itibariyle..
Evet Çok Doğru Söylemiş Arkadaşlar Ama Bir Kaç Ayrıntı Hariç Eyer Vista Kullanıorsan Okey Hersey Çok Güzel Ama Xp Server2003 Linüx vb. gibi İşletim Sistemi Kullanıorsan Eyer 1 GB Üzeri Desteklemez Bu Yazılımlar Ona Dikkat Edin Arkadaslar Saygılarımla...
Bilgi Yanlıs Değil İstedigin Kadar Ram Koyabilirsin Göremezsin Demedim 1 gb den sonrasına Destek vermıor yazılım Sen 8 gb ram de taksan 8 gb gorur fakat 1 gb tak calıstır 8 gb tak calıstır aradakı fark cok deısıorsa okey yanlıs bılgı verdıgıme ınanırım
Tabiki değişir Linux günümüzde yeni sürümleriyle bile 400 mb üstünde ram kullandığını görmedim ancak bi server 2003 kullanıyorsan üst düzey performans için yüksek değerde ram eihtiyacın oalcaktır 64gb ye kadar desteklemeside bundan 1 gb den sonra performans vermez diye birşey yoktur arkadaşlar öyle şey olurmu, ki bahsettiğin server 2003 işletim sistemi.
Ayrıca wine nın yeni sürümüyle windows ta çalışan birçok oyunun Linux ta çalıştığını düşünürsek artık Linux unda RAM ihtiyacı artacaktır kde4 ile çalışan bi Linux tabanlı işletim sistemine 2 gb lik RAM öneririm ben görsel olarak Vistaya bastığını düşünecek olursak ihtiyacı olacaktır