Yunanlıları Hacklemisler:))
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.süper helal be...
hahaha ii olmuş
peki bu linkin önceden yunanlılara ait olduğundan emin miyiz ? . eğer gerçekten de onların ise türk olmaktan bir kez daha gurur duydum
olsun selçuk abi yunan sonuçta. dünyada özellikle avrupa arenasında türkleri küçük düşürecek veya ne biliim türklerin avrupa birliğine girmesini engelleyecek ne kadar oluşum varsa hepsini destekliyrlar. bizi çok zor durumlara sürüklüyorlar. ne kadar akıllı bi sitede olsa tohumu bozuk.
alıntı:
Gönderen : cicoolsun selçuk abi yunan sonuçta. dünyada özellikle avrupa arenasında türkleri küçük düşürecek veya ne biliim türklerin avrupa birliğine girmesini engelleyecek ne kadar oluşum varsa hepsini destekliyrlar. bizi çok zor durumlara sürüklüyorlar. ne kadar akıllı bi sitede olsa tohumu bozuk.
+100
yanlış düşünce, tohum deyip işin içinden çıkamaz kimse. Yunanlı olması onun günahkar olduğu anlamına nasıl gelmiyorsa, bu şekilde de değerlendirmek bizlere düşmez. Onlarda her Türkü düşman gibi görse çok mu hoş yani. Biz barış için yer arıyoruz, şu konuşmalara bakın. Genel olarak iki ülkenin arası çok iyi değildi eskiden, ama yavaş yavaş buzlar ediyor, ve bazı tanıdığım Yunanlı dostlarımın kesinlikle bize semptaiyle baktığını biliyorum, onları karalamak size yakışmıyor, lütfen ağır olalım
ben karalamıyorum sadece yunanlardan haz etmiyorum okadar... buda zaten kişisel düşüncem kimse katılmak zorunda diil...
hackleyenler bi takım biara da pkk sitesini hacklemislerdi.yani bunlar bence turkiye ye zarar veren dusman olan siteleri hackliyorlar.efendi ve hacklenebilecek yunan sitesi cok vardır ama bunlar yalnızca bunu hackledıklerine gore vardır bi bildikleri:)))
nerden biliyorsun bir bildiklerinin olduğunu! Sen her şeye kör kütük inanır mısın böyle, Yunanlıların bir şeyini çökertmişler, kesin bildikleri vardır canım, boş yere yaparlar mı, bizimkiler hiç suçlu olabilir mi! Var mı böyle bir şey, lütfen insaflı olun, böyle şeyleri de bizle paylaşmayın!
b_u_r_a_k_ , çok yanlış kafadasın arkadaş, bari burda bunları yazıpda başkalarının aklını bulandırma, yeri değil.
Bu yunanlı konusu burda başlı başına bir siyaset konusuna dönüşür.Yunanlılar az şeyler yapmadılar bizlere.(Hamile kadınlara tecavüz etmek,bebekleri ve çocuklar öldürmek,askerlerimizi dostlarımızı,kardeşlerimizi kurşuna düzmek gibi...)Aynı şekilde ermenilerde öyle.Ama bunların hepsi geçmişte kaldı.Ben türk milleti olarak bu gibi alçaklıkları yapmadan bu günlere geldiğimiz için gurur duyuyorum.
elvis senin hatırın icin bu konu hakkında bisey yazmıyorum...yalnızca bisey soylemek istiyorum.arkadaslardan ricam goruslerime katılmasalar bile guzel bir dille acıklasınlar... igneleyici sorular sorup cevaplar vermesinler...herkes aynı fikirde olmayabilir...mesajlarımı okursalar cogunda "bence" yazıyor yani sadece kendi fikrimi soyluyorum...
sana katılıyorum burak bu iğneleyici laflardan banada gına geldi lütfen diyorum biraz daha usluba dikkat diyorum...
Bana sorarsanız kendi işimizin dışına çıkmamamız en iyi si arkadaşlar bu tür olaylar bizleri kendi içimizde ayrılığa düşürebilir kişi ve kurumların yaptıkları bizi ilgilendirmez düşüncesindeyim... Bu tür olaylara rastlamak mümkün fakat bizlerin burada ne için olduğumuzu hepiniz çok iyi biliyorsunuz... Biz bilgisayar teknolojileri hakkında bilgi alış verişi yapmaya çalışan insanlarız yasadışı olayları , ırkçılığı vb konuları tartışacak kişiler değiliz oda olur olmaz değil ama kanımca yeri burası değil...