yurt dışından telefon

oddo1907
20-08-2010, 10:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

telefon alırken nelere dikkat etmeliyim. bbir de bana güvenilir ve ucuz bir site önerebilir misiniz??
americadan bi arakadasa şu telefonu getirttirmeyi düsünüyorum da Motorola Milestone XT720 Android Smartphone (Unlocked). telefonu al benim evi adres ver dedi . o da abd ye yeni gitti fazla bu işleri bilmiyor. acele bi yardım ? çünkü ayın 6 sında türk,ye ye dönecek

uGuR.uK
20-08-2010, 16:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Alıntı: oddo1907  
telefon alırken nelere dikkat etmeliyim. bbir de bana güvenilir ve ucuz bir site önerebilir misiniz??
americadan bi arakadasa şu telefonu getirttirmeyi düsünüyorum da Motorola Milestone XT720 Android Smartphone (Unlocked). telefonu al benim evi adres ver dedi . o da abd ye yeni gitti fazla bu işleri bilmiyor. acele bi yardım ? çünkü ayın 6 sında türk,ye ye dö
aynı telefonu ben aldırdım bi tanıdıga fransadan, eylülde gelirken getircek yanında senin arkadaşta alsın koysun çantasına getirsin. hediye olarak getirebilir yanında, ama ordan kimsesiz sadece kargoya verirse telefon sana ulaşmaz gümrükten geri döner(dönerse oda, arada yolunuda şaşırabilir:). ayrıca alırken bizim ülkedeki GSM yapısıyla, sim kart yuvasıyla uyumlu olup olmadıgına baksın, çünkü milestone xt720 orj. motoroi'nin avrupa versiyonu ve ordan alınanlar çalışıyor burda, ama amerika'da çıkcak olan xt720 daha farklı olabilir. amerika'da piyasaya sürüldü mü onuda bilmiyorum bu arada, daha geç çıkıcaktı avrupadan çünkü.

Forever79
29-08-2010, 18:40   |  #3  
Forever79 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj

Birde Türkiyeye geldiğinde havalimanında pasaportuna kayıt ettirmelisin telefonu.