Yurtdışından Gelen Ekran Kartlarının Garantisi ?

Kemal Dogan
21-08-2011, 16:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj

Merhaba Arkadaşlar

Ben ikinciel bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve bazen sitelerdeki ilanlarda yurtdışından gelen kartlar görüyorum. Bu kartlarda bir sorun oldugu zaman bunların garantisinden nasıl yararlanıyoruz? Kartın buradaki distribütörü yurtdışından gelen kartın arkasında durur mu yoksa kargoyla alındıgı ülkeye mi göndermek gerekir (yani bulaşmamak mi lazım)?

Teşekkürler

asdwer123
21-08-2011, 17:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
556 mesaj

türkiye de bulunan markalardan(msi, asus, xfx, vtx, gigabyte vs.) birini yurtduşundan alacaksan hiç bulaşma ülkemizden al derim nolur nolmaz işini garantiye al ama yok türkiyede bulunmayan bir marka ekran kartı alıcam dersen yine bulaşma derim ülkemizdeki markalar neyine yetmiyor. Sorun olursa türkiyedeki distrubutor karsılar diye dusunuyorum ama direk türkiyeden alş hiç bulaşma derim

lunaticium
21-08-2011, 17:20   |  #3  
lunaticium avatarı
Yıllanmış Üye
603 mesaj

Arkadaşın dediğini anladım. yurt dışında 550TL'lik bir ekran kartını 350TL gibi bir fiyata alabiliyorsun. ve yinede ne olur ne olmaz gümrük falan binecekse riske girmete değmez, ve arıza çıkarsa çok uğraşırsın derim. bulaşma.

Kemal Dogan
21-08-2011, 19:35   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj

Arkadaşlar ben yurtdışından kart getirtmeyi düşünmüyorum, yanlış anlama olmasın. Malum bilg. donanım sitelerinin ikinciel alım-satım sayfaları var, buralardan alışveriş yapmaktan bahsediyorum. Mesela şöyle birşey.....

Arkadaş kart yurtdışından geldi diyor. Ben de böyle bir kartın garantisi nasıl olur ögrenmeye çalışıyorum.