Arkadaşlar Adamlar buna bir sürü emek harcamış insanlara ücretsiz sunmuşlar siz hala eski kafalardan GEREKSİZ BİŞEY !! yav seni gereksiz olup olmaması ilgilendirmez programı kullanacaksın eğer istiyorsan sonrada olumlu ve olumsuz yönlerini yazaccazksın gereksiz bişi diye kesip atmayacaksın..Senden Asla bir bilgisayarcı olamz [anlayana]
Yüz Tanıyarak Windows Açma Programı-VİSTA
- 1
- 2
arkadaşım süpersin program sorunsuz çalışıyor. bi kere çok hızlı
ama bu program gözü neye göre ayırıyor. mesela benim gözüm kahverengi, kahverengi gözlü başka bi insan bilgisayarı açmaya kalksa açar mı?
Hyr senden başka kimse açamaz :) kardeşim
kardeş eline sağlık. çok güzel bir proğram. kurdum. kullandım. çok pratik. kullanıcı adı falan seçmeden tanıtım yapılmış yüzün oturumunu açıyor. herkese tavsiye ederim.
Programı Rapid Koymanın amacı daha Hızlı Download etmektir.gazi909şifreyi yazmak daha kolay.beni tanısın diye gözümü kameraya sokacam nerdeyse.Neyse fantazi yapmak isteyenler için eğlenceli olabilir.düşünsenize 2000 model desktopu gözleriniz açıyor.artistik bir şey doğrusu.
niye rapidde ki bu program.lenovo bunu kendi sitesinden niye vermiyor?
Bazen Lenova ve bazı siteler Çok yogun kullanıldığı zaman Download yaparken Bağlantı zaman aşımına ugruyor ve download edemiyorsunuz..Rapidde bu ihtimal çok düşüktür.
Umarım anlamışsındır :)
Katılıyorum ve cam takılı değil yüklü değil..CrewArkadaşlar Adamlar buna bir sürü emek harcamış insanlara ücretsiz sunmuşlar siz hala eski kafalardan GEREKSİZ BİŞEY !! yav seni gereksiz olup olmaması ilgilendirmez programı kullanacaksın eğer istiyorsan sonrada olumlu ve olumsuz yönlerini yazaccazksın gereksiz bişi diye kesip atmayacaksın..Senden Asla bir bilgisayarcı olamz [anlayana]
![Gülüş](/images/forum/smile/smiley_bigsmile.gif)
çok güzel de xp için yok mu bunun
trinityçok güzel de xp için yok mu
çok teşekkür ederim sanaCrewBuyur kardeşim Oda Burda https://www.chip.com.tr/forum/Yuz-Taniyarak-Windows-Acma-ProgramiSuper_t81360.html
![Alkış](/images/forum/smile/smiley_clap.gif)
abi bende kurdum süper çalşıyor ama bazen uykudan uyandığımda gözler şiş olunca tanımıyor bi yüzümü yıkıyorum tanıyor bi sağ dönüyom bi sola dönüyom bazen tanıyor bazen tanımyor bideş u var tabi şifre girererk açrsan pc yi daha çabuk açılıyor yüz tanıma sistemyle yavaş açılıyor pc ama şifresi uzun olan arkdaşlar için gayat güzel bi program tabi benim içinde geçerli bu hee bide unutmadan söleyim en güzel özellği bilgisayara kim oturuursa otursun sağında ki solundaki kameranın açsında herkesi her şeyi kayeddyor en güzel öezlliği bu ah bide türkçe olsa neyse ekleyen arkdaşıma çok teşekür ederim
ben bılgısayar konusunda hepınız gıbı cok uzman degılım ama okuduklarımdan anladıgım kadarı ıle soyle bır sonuca vardım.. mcsamır adlı arkadasın baska bır konuda yardımcı olacak bır programını ındırdım.. ıcınden sadece adawarenın tanıdıgı bır trojan cıktı .. gerekenı yaptım .. ancak denılene gore yuz tanıma programında kurus sırasında sıfre varsa sıfreyı de gırıyorsun .. ben boyle anladım .. tum bu bılgılerın ısıgında daha once trojan cıkan bır programını yuklemıs oldugum bu arkadasın yuz tanıma programına ben sahsen cok guvenmıyorum . ustelık bır de sıfre ıstıyorsa ..eger bu arkadasın elınden cıkan bır programda bıle trojan varsa demek bu arkadas ıyı nıyetlı ıse yaptıgı programlardan trojanı temızleyemıyor. veya kotu nıyetlı ıse yaptıgı hıcbır programa ben sahsen guvenemem ...
bence bu tur programları ıyıce dusunup ıyıce arastırmadan sadece merak amacı ıle yuklemeyın arkadaslar.. sonra yandım demek var..
nacızane bıldıgım ve dusundugumu paylasmak ıstedım ..yoksa kımseye camur atmak gıbı bır derdım yok ..
ben bunu indirdim de, bunu yüklemek vistanın orjinalliğini bozmasın?
Asus notebook larda son 1 yıldır zaten mevcut bu program.. hatta lenovo lardada var..
Arkadaşım teşekkürler aradığım programı eklemişsin ama bende anti logger adlı güvenlik programı bu program için birçok risk buldu, key loger vs. gibi... Bunlar sorun olmasın ?
- 1
- 2