![](http://media.chip.com.tr/images/temp/user/c0a09b9b51fe9896ce361aa241a86d75.gif)
Çalıştır. İlk ekranda ingilizceyi seç ve sol taraftaki butona bas.
i accept the agreement i seç, next, install
Yeni açılan mavili ekran da next > next
gelen ekranda windows giriş şifrenizi yazın.
yüzüne tanıt entera bas.
bilgisayarı yeniden başlat.
Çalıştır. İlk ekranda ingilizceyi seç ve sol taraftaki butona bas.
i accept the agreement i seç, next, install
Yeni açılan mavili ekran da next > next
gelen ekranda windows giriş şifrenizi yazın.
yüzüne tanıt entera bas.
bilgisayarı yeniden başlat.
Vay be harika, windows' a zarar vermez demi ?
Hyr asLa..Hiç bi zararı yok..!!!
Evet arkadaşalr Vista Verisiyonuda Çıktı Sizlele Paylaşmak İstedim !!
--------------------------------------------------
xp versiyonunu nereden indirebiliriz ?????
çok sağol crew arkadaşım rap nerden veriliyo :)
bende bu hatayı veriyor ne yapmalıyım daha yeni yükledim herhangi birşey yapmadım kameram sağlam çalışıyor ..sorun nedir ?
dostum oraya windowsun sifreliyse o sifreyi gireceksin eger windows da sifre yoksa direk next de sana sifre belirle diyecek sifreni belirle gene o ekrana donecek oraya belirledigin sifreyi gir sonra fotografını cekiyor zaten ama kameranın netlik ayarını iyi yap ve hic dokunma daha sonra yoksa algılamayabilir...samet713bende bu hatayı veriyor ne yapmalıyım daha yeni yükledim herhangi birşey yapmadım kameram sağlam çalışıyor ..sorun nedir ?
Selam bu programı veriyorsun ama kimin programıdır güvenlimidir
ben kurdum ve sorunsuz bir şekilde çalıştırıyorum.
herkeze tavsiye ederim. bize ulaştıran arkadaşada teşekkürler.
arkadaşlar bu programın xp için olanını denedim süper calışıyor
arkadaslar daha sonra bunu kaldırmak ıstedıgımızda bı sorun cıkartmaz dımı
arkadaslar bırınız kaldırmaya calıssın bakalım bı sorun cıkacakmı
arkadaşım eline koluna sağlık indirdim kurdum teşekkürler
ARKADAŞLAR HİÇ Bİ SORUN CIKMAZ MERAK ETMEYİN !!
sorunu olan olursa benden yardım isteyebilir ;)
teşekkürler güzel paylaşım
arkadaşlar başlarda size mistik bişe gibi gelebilir fakat bir süre sonra sisteminiz yavaşlamaya acılış süresi uzmanaya başlayınca kaldırmak isteyeceksiniz !!!1
arkadaşım ben vista ultimate kullanıyorum programı kurdum ama program çalışmıyor galiba.bilgisayarı yeniden başlatınca şifre kısımında kameraya baktığım halde bilgisayar açılmıyor.acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum.yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkürler.
malesef yine aynısı ..bu soruna çözüm yok mu ?ondurdostum oraya windowsun sifreliyse o sifreyi gireceksin eger windows da sifre yoksa direk next de sana sifre belirle diyecek sifreni belirle gene o ekrana donecek oraya belirledigin sifreyi gir sonra fotografını cekiyor zaten ama kameranın netlik ayarını iyi yap ve hic dokunma daha sonra yoksa algılamayabilir...
şifreyi yazmak daha kolay.beni tanısın diye gözümü kameraya sokacam nerdeyse.Neyse fantazi yapmak isteyenler için eğlenceli olabilir.düşünsenize 2000 model desktopu gözleriniz açıyor.artistik bir şey doğrusu.
niye rapidde ki bu program.lenovo bunu kendi sitesinden niye vermiyor?
oldu xp pro da.. ama gereksiz bişiy..