cerrahtayfa cok tesekkur ederım guzel paylasım rap verıcem ama bulamıyorum nereden rap verılıyor cok kullanıslı bır prog.RAP'e Gerek yok zaten kardeşim.. RAP için yapmıyoruz bunları
sımdı ındırdım denedım web kamerası kullanyıorum. kamera olarakta;
bayagı hosuma gıttı cok hos gercekten herkese tavsıye ederım. ibm yapıyor yaa hakkatenBu arada TAYFA demen Hoşuma gitti Herkes sorar Nİckinin anlamı ne diye:D
Son Düzenleme: Crew ~ 07 Aralık 2008 21:02
Yüz Tanıyarak Windows Açma Programı[Süper]
Yamayarkadaşım sana zahmet programın kurulumundan veya yüz tanımada sorn çıkmazsa nasıl açıcağımızdan söz edebilirmisin?Karşılama ekranında iki kez Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu uygulayın. Açılan pencereden Administrator oturumu ile giriş yapın.
teşekkürler tuttum bu programı :D
program güzel ama eksik yönleri var diye düşünüyorum mesela ben pc basında numaralı gözlük kullanıyorum:) gözlük takmazsam acılmıyo yani gözlüksüz halimde acilmiyo:)
bence program biraz bastan savma yapılmış ama yinede güzel ileride inşallah daha iyileri cikar bizde baktıkca sasırırız
SÜPER VALLAH ... BENDE DENEDİM ANINDA ...
bn kurdum çok güzel çalışıyor ama pc ye babamda girerken onda nasıl açılcak aradım bulamadım ...hem benim hem onun yüzünü nasıl tanıycak???
Olmuyor. Açıyorum hata veriyor diyor ki ;
Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir
http://yahoyt.com/h/2864/yuz-tanima-yazilimlari-yuz-tanimiyor
haberi okuyun derim
kotasi dolanlar rapid sifresi indirebilirler. www.bizimonline.biz rapid download bolumunde.
sifreler sorunsuzdur bilginize
Ewt Katılıyorum Program gözlere odaklanıyor ..iLqiNç:D
e2008http://yahoyt.com/h/2864/yuz-tanima-yazilimlari-yuz-tanimiyorokumuştum bu haberi, valla ilginç. ayrıca komik
haberi okuyun derim
ama en "iyisi parmak okuma"
bu program vistaya uyumlumudur peki kardesım ?
arkadaş diyelim bu yüztanima programını yükledik ve kullanırken ilerde problem vs çıktı ve bilgisayarı açamıyoruz. sana sorum kısaca bigisayarı nasıl açacagız ve programı nasıl silebiliriz.program için teşekkürler cevabını bekliyom..
çok güzel bir paylaşım arkadaşım :)
harbidende ii bişeye benziyor..butun yorumları okudum..yuklıyım bakayım nasıl bıseymıs:D..
ayrıca Crew ark.tşkler..!
arkadaşlar ben indirdim kullanıyorum çok güsel bişey sizden başkasını tanımıyo ancak siz açabilirsiniz yani gözünü tanıtan açabiliyo tşkler paylaşım için......
akşam eve gidince denicem bakalım nasıl bişeymiş inş çalıştırabilirim. teşekkürler...
tşler paylaşım için kullanışlı görünüyor
atahanibrahimarkadaş diyelim bu yüztanima programını yükledik ve kullanırken ilerde problem vs çıktı ve bilgisayarı açamıyoruz. sana sorum kısaca bigisayarı nasıl açacagız ve programı nasıl silebiliriz.program için teşekkürler cevabını bekliyom..kardeşim bu prog. yükledikten sonra Windovs'u 2 türlü acabilirsin
1- Yüz tanıtark (otomatik)
2- şifre girerek (manuel)Programın çalışmama gibi bir ihtinmalı olursa Kullanıcı Şifreni girerek açarsın.
Kaldırma için ise programın kurulu oldugu yerde UNSİTİL dosyası vardır yoksa bile Program Ekle/Kaldır daha sonrada Regedit Dosyalarını silerek Yapabilirsin